30/4-2011

Idag är det sista april. Först och främst så ska vi hem till R's lillasyster som fyller hela 15år idag. Tiden går så fort, tycker hon nyss var 12 :)

Efter firandet ska vi åka hem till micke och anna och spela kubb och grilla. Jag tror att kvällen kommer att bli grymt roligt med god mat och riktigt trevligt sällskap. Anna, Andreas, Syster och Jonas kommer även att komma dit.



Jennifer och Nova på 14års kalaset förra året ♥


21/4-2011

Idag har vi haft tvättstuga och efter det städade vi hela lägenheten. Så skönt när det verkligen luktar rent hemma. Vi har vart ute en hel del på eftermiddagen, suttit i solen och tittat på när katten jagat humlor. Han är så söt och det märks att han är mycket gladare nu när vädret är så fint.

Ikväll kommer våra vapendragare Anna och Andreas hit och grillar. Det kommer att bli jättemysigt att ha premiärgrillning för i år. Hoppas att det är varmt länge ikväll så att man kan sitta ute hela kvällen, då vi har eftermiddags/kvällssol så tror jag det. Just nu är det 32grader på altanen.



Älskade underbara ♥


18/4-2011

I fredags var vi bara hemma och hade fredagsmys i soffan. R skulle jobba på lördagen så ingen av oss var speciellt motiverade till något att göra. På lördagen åkte jag till marie, marcus och ella, där hade vi mys i solen och bara hade det allmänt bra.

Igår åkte vi på en geocaching runda med våra vapendragare Anna och Andreas. Det var skitkul som vanligt, vi skrattar mest hela tiden, speciellt när Andreas är bakis och pladdrar för jämnan.



Sötaste Ella i påskäggskläderna hon fick av mig ♥



Söt som socker ♥



Skogspromenad fram till källan ..



Fredrikskansbron



Anna kirrar biffen!


15/4-2011

Nu har jag städat lite och ni ska få en bild på vårt fina vardagsrum. Just nu går det lite i rosa för att jag ville få in lite vår. Tavlan jag målat och blev klar med den för någon vecka sedan. ENJOY!




15/4-2011

Nu har jag vårstädat altanen! Så skönt att ha det gjort. Jag har även tvättat fönstrena, det blev så fint och det känns verkligen som sommar idag. Termometern står på 22,5 grader i solen. Nu tänkte jag städa upp lite här inne så älsklingen blir glad när han kommer hem! Kommer bilder sen!


15/4-2011

Pratade med Andreas nyss och han undrade om jag ville följa med och paddla kanot imorgo, det skulle ju vara skitkul. Så nu måste jag ta mig en funderare, eftersom att R jobbar imorgon så känns det halvtråkigt att vara hemma men han jobbar ju iofs inte längre än till kl.14-15 så jag vet inte jag.

Ska väl kolla lite hur vädret hade tänkt att bli också, det är ju inte så kul om det blir kallt och regnar. Men ska det däremot bli finväder så finns det ju inget bättre. ÅÅÅÅH, beslutsångest!!!



Snart är det slussning också ..


15/4-2011

I Fredags hade vi som sagt fest. Kvällen var så jäkla rolig och jag tror inte att jag har skrattat så mycket som jag gjorde då. Tack alla fina männsikor som kom och gjorde det hela till världens roligaste kväll. Det var även skitkul att Rachel kom så att man fick träna lite på engelskan. DET KAN BEHÖVAS, inte bara för mig .. haha

Bilder från festen;



Anna olivensjö, Anna Linderot, Jag, Robin, Daniel Bjelkendal



Micke Lennartsson, Anna Olivensjö, Anna Linderot, Jag och Robin



Red red wine



Pontus Carlsson



Anna och Micke



Micke Lennartsson, Pierre Elmqvist, Daniel Bjelkendal



Andreas Ekman, Rachel Geoghegan, Micke Lennartsson och Anna Olivensjö



Pierre, Daniel, Anna, Micke och Rachel



Fina Emelie och Oscar




15/4-2011

Robin köpte en ny kamera för några veckor sedan, den är helt underbar och vi båda tycker väldigt mycket om att fota med den. Han köpte en Canon Eos 550D och den används flitigt. Det blir en jäkla skillnad om man använder den kameran och om man använder min kamera som ändå är en bra dyr kamera :) Så nu får ni bli beredda att det kommer att bli mycket foton i bloggen, och om jag uppdaterar oftare så kanske jag får tillbaka alla läsare som försvann när jag började plugga ;D




15/4-2011

Igår var jag i skolan och kom hem runt halv tre, när jag kom hem ställde jag mig och gjorde matlådor till R sen gick jag ut i förrådet och hämtade dynorna till utemöblerna. Jag satt på kaffe och bänkade mig ute i solen tills klockan blev 17 då det var dags att cykla iväg och träna kidsen.

I torsdags (7/4) fyllde R år och det var fullt hus här, det var verkligen livat med massa barn som lekte och hade roligt. Jag tänkte lägga ut lite bilder här från kalaset nu, så enjoy!



Nova äter kakor som ingen annan ♥



Sötaste Ella ♥



Marie, Ella, Jag, Robin och lite av
Marlene



Tårtan!



Finisarna Jennifer och Anna ♥



Marie, Marie, Ella och jag!



Marlene och Nova ♥



Jag och min fina mamma ♥


13/4-2011

Oj oj oj vilken underbart rolig helg jag har haft. På fredagen hade R födelsedags fest här hemma, kvällen var superkul och jag tror att alla hade roligt. Det blev ganska många ändå, många för våran lilla lägenhet. De som kom var; Micke, Anna, Andreas, Anna, Rachel, Johan, Danne, Pierre, Emelie, Oscar, Pontus, jag och Robin.

På lördagen hade vi tacokväll och kollade på film, det var så himla mysigt och skönt att bara ta det lugnt en lördag. På söndagen var jag på treffen från kl.11.30-16.00 för det var våruppvisning med gympan. Mina kids var jätteduktiga fast de var väldigt nervösa då det var deras första uppvisning.




Kommer fler bilder sen, och på facebook.


6/4-2011

Nu har jag pluggat, bakat, städat, diskat och målat. Nu snart ska vi åka iväg och hämta ut mitt paket på posten sedan ska vi åka och köpa mer färg så att jag kan bli nöjd någon gång. Sen ska vi väl hem och äta och bara njuta av det fina vädret ♥



you and me ♥


6/4-2011

Imorgon fyller min kära R år, så idag står bakning och städning på schemat. Jag har även slängt ihop min portfölj så nu är den bara att skriva ut och lämna in imorgon. Det ska bli skönt så att man kan ha full fokus på nästa kurs som började igår. Det var ingen mjukstart på kursen direkt.

Det ska bli jätteroligt när det kommer massa folk hit på kalas imorgon. Jag älskar folk och jag älskar kalas, jag önskar bara att vi bodde lite större så att man slipper trängas .. men finns det hjärterum så finns det stjärterum ♥



Tårtan jag gjorde till farmors 70års kalas


4/4-2011

Idag har jag pluggat som vanligt, allting är klart men jag måste slänga ihop det till en portfölj som ska lämnas in på torsdag. Imorgon börjar nästa kurs med heldag i skolan, men på onsdag är jag ledig och då blir det till att baka tills på torsdag då min kära R fyller år. Då blir det lite kalas och eventuellt en liten fest på fredag ..


4/4-2011

Jag har haft en helt underbar helg. I Fredags bjöd jag in mig själv till Hillevillan och drack lite vin för att senare åka ner till R som var på Harrys. Det var ganska kul på Harrys men med det sällskapet hade jag kunnat vara vart som helst.

På lördagen slappade vi på dagen och på kvällen åkte vi hem till min fina faster med man och världens bästa kusin på en tacokväll. Det var supermysigt fast både R och Marcus somnade i soffan.

Igår åkte vi ut till valbo och kollade runt lite, jag köpte ingenting men R kom hem med en systemkamera. Det blev en canon eos 550D, heeeelt underbar kamera! Knäppte lite bilder hemma igårkväll och det blir superfina bilder. Jag har saknat att fota med systemkamera ..



Liten Ella ♥