trött

Jag är grymt trött idag, det måste ha att göra med att man ställt fram klockan så att jag missat en timmes sömn. Sitter och degar framför tv och dator, har inte så mycket att skriva. Snart är det dags för "ballar av stål", grymt roligt program!!! På torsdag bär det av till Sälen, det ska bli kul! Har längtat efter att åka bräda nu ett bra tag! Ska bli väldigt kul att se älsklingen åka med .. Jag har ju hört att han är störtloppskung !


Smarties

Jag och R köpte smarties för ett tag sen. Vi nästan slogs om dom finaste färgerna, till slut fick vi dela upp alla smarties så att vi fick lika många fina färger var. mouahaha ..



Ingen ville ha de bruna..

Thanks for making me ..

So very much inlove!


Örondropp!

Min pojkvän är lite udda, han tror att örondropp är någon slags drog, han är en riktigt wannabe badguy!
     



.. and i love him!

Fredags

I fredags var jag och syster ut till öppna förskolan med Ella och träffade Emma och Milton. Det blev även en sväng på köpis och kinamat, en bra dag helt enkelt!



Älskade underbara!

bak

Nu har jag bakat tekakor igen. Det tar sin lillastund med 46 tekakor, 3plåtar och en ugn? Men nu är iaf alla klara och jag är varm och helt slut. Sitter och kollar på hundar med en kopp kaffe. Jag skulle jättegärna vilja ha en hund, dock inte nu .. När jag blir pensionär ska jag starta en kennel, men just nu räcker det med Zony och att låna Elviz!!



Torsdag + Fredag är du min!

Ella

Min kusin Ella som är 9 månader kan nästan gå helt själv nu. Hon är så go'! Hon går ca 3-5steg själv sen så trillar hon. Ibland så tror hon att hon kan gå hur långt som helst så hon trampar på och sen blir det för mycket framåtlut så trillar hon på näsan!




Ella Bella Bus!

Kusin Svea

Jag har fått en ny kusin! Hon kom på natten 00.25 den 11Mars. Hon är underbart söt. Eftersom att jag umgås en hel delk med min andra Kusin Ella så såg Svea såååå himla liten ut. Engla (hennes storasyster) var så himla stolt och satt och höll i hennes hand när vi var på BB. Efterlängtade kusin nr.10 har kommit !!




Sveas stolta storasyster.

Dålig uppdatering

Jag har vart sämst på att uppdatera JAG VET !!! Men jag har spenderat en massa tid hemma hos min faster, så jag har inte riktigt haft tid/ork.  Det är ganska mycket som har hänt sen jag uppdaterade sist. Jag ska försöka skriva om allt så fort jag får ork! Tack för ert tålamod!

<3

Bara för att min pojkvän är bäst så fick jag världens finaste blommor idag! Han är så söt !!!!!


Underbart fina rosor!!!!

Promenad

Nu är det dags att göra sig klar för promenaden till Solhöjden! Där blir det bubbelbad och mys !


Solhöjden!


 


1år !

Jag kan inte fatta det, jag och R har vart tillsammans i 1år idag ! Tiden har gått så himla fort, det känns som om att det var igår vi blev tillsammans. Det känns iaf helt underbart, jag är mållös!

Ikväll firar vi med massor av mys och bubbelbad! Imorgon ska vi ut och äta !


Fredag!

I Fredags fyllde världens sötaste Marlene år. Vi var ditbjudna på mat, det var jättemysigt och maten var god! Sen spelade vi spel (jag&Marlene vann självklart). Det blev ganska tidig hemgång, ganska skönt eftersom att det är en bit att åka ut till norrsundet. MYSIG KVÄLL!



Söta Marlene