kväll med Carro



Ikväll är det jag och Carro, det är kul att träffa henne, det var längesen.

Jag och älskling !



Vi när vi skulle på Ellas namngivning !

Fredagkväll

Ikväll kommer Carro hit, det ska bli kul. Vi träffas inte lika ofta längre, men det känns som om att det blir ändring på det nu. Vi ska äta tillsammans sen så hittar vi väl på något roligt ! Om bara vädret hade vart lite roligare så att man blev på lite bättre humör !

Träning

Nu har jag vart och tränat idag igen. Jag känner att jag börjar komma igång igen, det är grymt kul ! Hoppas att kilona försvinner också, har ju som sagt gått upp till 58,6 igen. Det som jag vägde innan jag började träna förra gången. Men alla kilona ska bort nu, det blir kämpigt över julen måste jag säga.



jamen



Ja men ge mig lite värme !!!

Bräda

Vart på ett brädpass för första gången idag. Det var jobbigt kan jag lova, men det var grymt roligt. Tror att jag ska boka in det att gå på varje Tisdag. Har grym träningsvärk idag måste jag bara påpeka, jag vill inte ens tänka på hur det kommer att kännas imorgon.


Första dagen



Här hade vi precis hämtat Zony, han är hemma för första gången! Han stortrivs kan jag lova ! Han är världens underbaraste och jag är så glad att vi köpte honom. Jag och Robin är stolta föräldrar !

det finns vissa

Somliga gör allt för att inte släppa taget, somliga gör allt för att såra andra ..

Duktig tjej !

Efter ett medelpass på Royal bestämde jag för att gå hem till Bomhus igen. Det var ganska skönt, stannade till på kvantum och handlade. Väskan  blev tung med det var inte så lång bit kvar så det gick bra.  Nu sitter jag här och fryser för svetten torkat in, mhm ! Fräsh tjej ! hehe

Träning

Sitter och väntar på att jag ska hoppa på bussen och åka till royal och träna, det ska bli skönt för det var ju ett tag sen. Men det har ju vart mycket sjukdom och ren lathet från min sida. Men nu ska jag försöka ta tag i det igen ! Har ju fått en rejäl mage som måste (läs; måste) bort ! Jag kan ju inte direkt skylla på att jag inte har tid heller ..ge mig ett jobb !

Igår

Igår (onsdag) var jag med min faster och min kusin Ella på babysim, det var urmysigt ! Ella bara stänkte och stänkte hela tiden. Hon var så söt, hon verkade tycka att det var roligt iaf. Jag tyckte iaf att det var hur kul som helst ..

Imorgon ska jag hälsa på Richard och Jessicas lilla Nathalie, hon föddes förra veckan. Hon blir typ min kusin, jag orkar inte gå in på det, det är en lång släkt-historia. Det ska iaf bli kul att träffa henne.

Har nyligen fått reda på att min farbror och Jenny ska ha barn igen, så det blir en kusin till, skitkul, verkligen ! Jag älskar barn och bebisar, helt underbart att vara arbetslös med så många småbarn runt omkring ..

Tacka vettja tv4komedi !

Kommer ni  ihåg panter tanter ?
Den underbara serien om de gamla tanterna .. Så himla kul att serien fortfarande går. hehe, kul serie .. se den om ni har tid !


Desperata hemmafruar

Jag känner mig som en av dom på ett sätt, men ändå inte. Jag agerar lite hemmafru här hemma när R är på jobbet. Jag städar, diskar, lagar mat, tvättar osv .. Men jag känner mig absolut inte desperat, är inte otrogen, har aldrig mördat någon, har typ inga hemligheter .. Så jag kan nog inte påstå att jag är en desperat hemmafru. Jag städar inte heller med finkläderna och klackskorna på ..

Lugn lördag

Sitter här i sängen medans killarna spelar nhl i soffan. Jag är superduper förkyld, det är inte så kul. Det var inte så längesen jagh var sjuk senast, men har man inget imunförsvar så har man inte ..

Igår var jag ju på namngivning, Söta ella lilli har äntligen ett namn :) Hon är ju bara för söt, och min dopklänning hade hon på sig också :)

Nej, en alvedon på det här så ..

Måste bara tillägga att jag är så jäkla less
på folk som ljuger ..Även fast de inte ljuger för mig, det är jobbigt att bara vara ibland det hela ..

Har inte skrivit så mycket

Jag har som sagt inte skrivit så mycket nu förtiden, jag lägger mest upp bilder. Här kommer en snabb uppdatering, Detta har hänt;

- Firat sju månader med älsklingen!
- Bott hos pappa i två veckor!
- Flyttat till R igen !
- Blev sjuk,
- Fick jobb på ringbolaget!
- Blev frisk,
- Sa upp mig från ringbolaget!
- Blev sjuk igen,

Det är väl typ allt ..


Mina katter !

Världens sötaste bäbis-katt ..



Världens sötaste katt !



Mina två skönheter !

Mina favoriter

Favoriterna ligger och sover !


Zonyn !!!



Världens sötaste katt, jag är stolt ägare !

The perfect couple !

Jag är ursäktad, det är faktiskt dagen efter studenten. Är det någon gång man får vara ful så är det väl då!










IDAG

Idag ska jag och R ta tag i vårat sockersug. Vi ska därför börja med socker-detox. Det kommer att bli 2 jobbiga veckor utan socker, kött, pasta mm. Men jag tvivlar inte på att det kommer att gå mycket bättre för mig än vad det kommer att göra för R, han kommer bli tokig efter typ 2 dagar.

Det ska bli skönt att ha det gjort så att vi slipper detta sockersug som vi själva har kämpat oss till. Dumt men sant ! R kommer att ha väldigt svårt att ge upp sitt vita bröd och coca-colan, jag kommer tycka att det är jobbigt att inte äta malet kött och pasta. 

Kommentar

Fick en anonym kommentar igår angående bilden på min älskling;

Anonym om Saknar sommaren !:
Du ska skatta dig dig lycklig, hoppas han är lika trevlig som han ser ut ;)


Vill bara klargöra att han är trevligare, snällare och underbarare än han ser ut, jag vet .. jag är lyckligast i hela världen. Inte många som har det så bra som jag har !


Saknar sommaren !

Tänk om det skulle kunna få vara sommar nu, det är så ,mysigt !


Förkyld !

Tråkigt att vara förkyld, orkar inte göra någonting alls. Ska ta tag i diskberget alldeles strax, det ska inte baby behöva göra när han har jobbat hela dagen. Saknar honom jämt när han jobbar.

Magnus Betner

Ikväll ska jag och min syster på Magnus Betner, Det ska  bli awesome ! Tycker att han är grymt rolig. Min enormt snälla syster bjuder mig ! I love !