Fredag 19/3



Fredagsmys med min älskade älskade älskling!!!!!


Igår

Igår var det ledarskapskurs på gympan. Måste säga att han som håller i kursen är grymt duktig! Han vinklar sakerna som man aldrig skulle ha gjort det själv! Känner att den här kursen kommer att ge ganska mycket! Det är nog ganska mycket man kommer att ändra på när kursen är slut!


Onsdag 17/3

Idag har jag vart och ätit lunch med mamma på kompassen sen så har jag vart och gått ut och gått med Hugo. Idag blev han inte rädd för mig utan idag blev han helt galen när han såg mig och hoppade efter mina ben! Han är gullig han!

Sitter just nu och tittar på klipp på youtube, älskar asiater! Dom är så sjukt roliga! Jag och R hittade ett klipp för ca en månad sen, det brukar jag titta på flera gånger i veckan, så kul! Man kan inte lita på någon i asien!


Ikväll

Klockan 17.00 ska jag och älskling ta en promenad med Hugo igen, och jag ska vara på gympan kl.18.00 så det blir väl en timmes promenad då med! Skönt! Sedan ska jag träna kidsen i 2h och efter det har vi ledarskapskurs i 1,5h. Så klockan 21.30 slutar jag på gympan ikväll, det kommer nog att gå tungt på slutet!

Jag ska höra med min älskade älskade R om han kan komma och hämta mig 21.30 ikväll, kommer nog inte att känna för att gå hem mitt i natten (nästan). Men han är så snäll och underbar så han kommer nog!

Kom på imorse att jag måste boka om våran tvättid då jag lovade syster att jag skulle komma hem till henne på torsdag morgon och färga hennes hår, jag får väl tvätta på fredag kanske, det löser sig alltid! Har ändå inte så mycket tvätt mest underkläder!


Tisdag 16/3

Idag har jag vart ute och gått med Hugo, Robins pappas frus föräldrars hund! Han är urgullig, men när jag kom in så var han värsta rädd för mig, sprang och gömde sig vid soffan och skakade. Men sen så fort vi kom ut så hoppade han runt mina ben och var jättebusig!

Vi gick ca 50min runt i bomhus, jag hittar inte så bra här så jag bara gick runt och hoppades på att jag skulle komma fram någonstans där jag kände igen mig, och det gjorde jag tillslut! Det är så skönt att promenera nu när det är så vårigt ute ..


haha

Sitter och kollar på gamla bilder, shit vad roligt det är! Speciellt alla bilder som man tog på dötiden i skolan! Tänkte dela med mig lite .. Håll i er!










Måndag 15/3

Idag har jag sökt ett jobb som jag verkligen vill ha! Åh, jag dör om jag inte får det! Skulle vara helt underbart att få jobba där, men då dom inte lagt ut någon annons om att dom söker folk utan jag bara har fått tips om att dom anställer folk så känns det som om att jag har en chans att få det!

Annars så är man ofta en i mängden av alla dessa jobbsökare, man måste ha något för att sticka ut. Jag är iaf evigt tacksam att jag har Marie och Marcus som har sett till så att jag får vikariera på fridhemsskolan, det är guld värt!

Senare ska jag åka iväg och träna mina småkids på polhemsskolan. Dom är roliga att ha oh göra med, men gör man samma sak i mer än 5min så blir dom uttråkade, så man måste se till att träna på 15olika saker på en timme typ! Men dom är helt underbara!





lo lo lo lo love .. <3