30/6-2010

Midsommar blev lyckat, vi hade jättetrevligt! Dagen efter var dock inte lika rolig, men tack ANNA för att du styrde upp städningen så att det inte blev så mycket dagen efter!

Igår var vi ute och åkte båt, vi stannade till på limön och vissa badade (inte badkrukan erika) sen åkte vi vidare in i testeboån och stannade och fikade. MYS! Såg en orm simma förbi, superäckligt! Testeboån är värsta amazonas!

Dagen tänkte jag viga åt nyttigheter, såsom diskning, städning, damsugning, räkning, boka tvättstuga.Jag tänkte passa på att dammsuga medans katten är ute och jagar skator.




25/6-2010

Vi har grillat och lekt massor med lekar, dagen har vart helt underbar! Snart så ska vi kanske hoppa ner i poolen och ta ett nattbad, vi får se hur det blir! Dagen har vart helt otroligt roligt! PEPP!


25/6-2010

Nu har jag städat klart och har precis kommit ut ur duschen. Har även satt ihop en midsommar lista på spotify! Ska väl göra mig klar och sen slänga ihop en bål, sen strömmar nog folket in. PEPP!!! 

25/6-2010 Midsommarafton

Dagen är kommen, äntligen midsommar. Men vart tog solen vägen?! R och S drog till golfen och lämnade mig med ett ostädat hus och gästerna kommer kl.13. Det är bara att dra på spotify på högsta volym och sätta igång!

Dagen börjar med lite lekar och sedan sill/lax lunch. Efter det blir det lite lugna puckar, kanske ett dopp i poolen eller en kubbmatch. Jag ser verkligen fram emot kvällen!

Nu blir det en till kopp kaffe sedan drar städfolia igång!



Midsommar 08, hos bodinarna på solhöjden!


24/6-2010

Idag har jag vart på stan med syster nästa hela dagen. Vi shoppade och hon klippte sig, sedan kom R ner och vi sammanstålade med Svanberg och gick ut och käkade. Jag har haft en hemskt mysig dag!

Just nu håller vi på att fixa altanen inför imorgon, har möblerat lite och tagit ut min ljudanläggning, jag har även kokat sockerlag! Morgondagen kommer att bli lyckad, det känner jag på mig!




värme

Det är otroligt varmt ute, nästan utlandsvärme. Man måste verkligen ta vara på dessa dagar då man bor i Sverige, helt plötsligt så börjar det regna och graderna sjunker till 15. Det ska tydligen regna på midsommar också, vilken otur. Men midsommar och regnväder brukar iofs gå hand i hand!





23/6-2010

Helt underbart väder ute, jag har laddat upp med kaffe och ritblock och tänkte skissa lite. Det var ett tag sedan jag ritade och det ska bli mysigt! Det är sellan man får ro att sätta sig, slänger upp en bild om jag lyckas slänga ihop något!

PUSS

22/6-2010

Håller just nu på att färga håret, älskling fick hjälpa mig lite då pappa inte har dubbelspegel på badrumsskåpet. Han är så snäll min Robin! När håret är klart ska vi cykla ner på stan och sätta oss på en uteservering ett tag, MYS!



Interpool sommaren 09


sämst!

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera bloggen. Men jag har inte haft något vettigt att skriva. Den här veckan bor vi iaf hemma hos pappa för han är på mallorca med halva släkten. Det är så mysigt att bo i hus! Kommer känna mig instängd när vi flyttar hem igen.

Vi har väldigt tur med vädret, det ska vara soligt hela veckan så det blir nog något dopp i poolen också. På fredag ska vi fira midsommar här med lite vänner. Det kommer att bli supermysigt! Vi ska ha folk här hela dagen och grilla, bada leka lekar mm! Jag längtar!

Jag lovar att jag ska bättra mig med bloggandet, jag ska uppdatera massor i sommar med mycket bilder!