igår

Gårdagen vad helt underbar! Så kul att träffa Elin och Linda! Det var så längesen! Bara att sitta i soffan och prata minnen, haha gud vad roligt det var!
Tack för en underbar kväll!

Idag är inte alls lika bra, har nyss bränt min julkola, dimmigt i hela lägenheten, luktar bränt! Heja Erika! Man får inte vara disträ när man kokar kolan .. + att det är hockey på tv, då kan man varken åka och handla eller prata .. uscha


slapp

Sitter hemma hos pappa och slappar, ska lämna Elviz hos farmor och sedan ut på äventyr! Ser fram emot kvällen!

Igår så kom Andreas och Sandra över och drack lite glögg som övergick i drinkar! Hade grymt trevligt! Åkte in till stan tidigt och hämtade Elviz! Tog en promenad till Marie och busade lite med ella!


tavla

Det gick jättebra på uppvisningen idag, dom är så duktiga! Så fick vi en ros och chokladask, sååå himla gulliga!!

Tänkte visa en tavla som jag gjorde klart för ca 2veckor sedan. Den ska pryda våran vägg senare när vi har köpt en tavellist.



Vad tycker ni?


haha

haha, jag lär väl ta mig 10min om dagen till bloggen då, bara för att ni tjatar! Jag har inget att skriva hm, jag är iaf klar med skolan för den här terminen. Imorgon ska jag gå på stan med syster och handla lite julklappar,
på kvällen kommer andreas och sandra hit och dricker glögg. Det ska bli trevligt, längesen man träffade sandra!

Ikväll ska vi ha juluppvisning på gympan, det ska bli roligt, dom har uvtecklats så himla mycket den här terminen!

Igår var jag barnvakt åt underbara Ella, hon är så söt! När jag hade lagt henne i sängen med vällingen så var hon tyst i typ 10min, sen ropade hon; ika! ika! Då smälte jag och var tvungen att gå in till henne och läsa med henne.

Jag lär väl typ göra mig klar för promenaden till gympan, det blir mycket kläder för snön yr utanför fönstret! Om ni har tur så kanske jag uppdaterar ikväll när jag kommer hem, men då ska ni som sagt ha tur!