Slappdag

Har vart i skolan en snabbis och skrivit ett prov, det gick bra! Nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta jobba så ska vi kila ner på stan och kolla lite.

Ikväll blir det bowling med Robin och Pontus, det ska bli kul, var längesen man bowlade! Hoppas att jag spöar grabbarna! Synd bara att det var fullbokat i stan så att vi var tvungna att spela i sätra ..spännande!

dags att rita lite nya bilder som jag kan lägga in, men just nu är det projekt stickning!


ITS TIME FOR THE PERCULATOR !!!

Har kollat på många klipp av equals 3 nu, men jag står fast vid min favorit!  Haha, det var längesen jag skrattade så mycket! På nästa fest blir det helt klart the perculator !!!



Show us how to perculate girl!


kines

skön snubbe, sjunger han på engelska?


kommenatarer

Jag har fått tillsägelse av min faster att jag skulle byta färg på "kommentarsknappen" för hon ville tydligen kommentera med såg inte vart man gjorde det, så nu har jag fixat det, nu måste du hitta Marie! Annars får vi ta och köpa dig ett par brills! Puss på dig!



Men hon är liksom ändå bäst !


Sjuk

Sitter hemma nu och ska snart åka iväg till skolan. Min älskling är hemma och är sjuk, han har feber stackarn, hoppas bara att det inte är svininfluensan! Men det tror jag inte ..

Efter skolan ska jag till gympan och träna mina små mini mini kids. Efter det ska jag ta och cykla hemåt och ta hand om min käraste ..



snart

Snart ska jag börja göra mig klar för skolan, det är naturkunskap B som gäller idag. Är ganska lätt men väldigt ointressant just nu, nu håller vi på med kemi. Jag längtar till ett kapitel längre fram som handlar om djurpsykologi och djurens beteende, det är ett vettigt kapitel!

Börjar känna mig stressad inför rusten här, vill börja packa ihop mina grejer, men då kommer jag att få packa upp varje dag eftersom att det är saker som jag använder jämt.