Helgen

Helgen var rolig och stressig, slänger upp lite bilder ..


Jag och Elin


Jag och Elin igen


Det var allt jag hade att bju' på !!!

Soft !

Nu blir det mys, Elin kommer över och vi ska ha det trevligt sen så ska vi till mingel&bar och skaka rumpa som sagt !
PUSSSSSS !!!

söt !


IKEA

Idag ska vi ut till IKEA, vår kära katt hade ner pappas ljuslykta så vi lär köpa en ny, vi tror att den är köpt på ikea. Sen har vi lovat att vi ska till Brixx och hälsa på Andreas och han ska väl försöka sälja på R massa slipsar och grejer, vi får väl se hur det går.

Ikväll ska vi discobowla, det ska bli superkul. Sen ska vi dra vidare till mingel&bar för att skaka lite rumpa. Men nu blir det till att göra sig iordning och åka till valbo !


Ut och äta !

Nu ska vi snart ut och äta, sitter bara och väntar på att klockan ska bli 7 för då ska vi bege oss. Vi ska till Bistro Nord med Sandra och Andreas.


Lilla Zony !



Här är min dunder-söta Zony, han förgyller min arbetslöshet- God bless you Zony !

Lilla Zony !



Här är min dunder-söta Zony, han förgyller min arbetslöshet- God bless you Zony !

Mycket gjort !

Jag har som vanligt fått väldigt mycket gjort idag (läs;inte) , precis som alla mina andra arbetslösa dagar. Det är skönt men min rastlöshet börjar komma krypandes. Tur att jag har Zony som håller mig sysselsatt. Idag har jag iaf umgåtts med faster och kusin, och sen så fick jag finfrämmat' av syster yster som man inte har sett på länge.

Jag är fortfarande arbetslös, det är tråkigt. Jag vill att pengarna ska rulla in. Det hade vart skönt. Jag har snålat rejält den här månaden och sitter fortfarande och trycker på min sista lön. Det går än så länge, men jag lever inte direkt i lyx !

popcorn

Min kära bäs-katt Zony har busat lite, jag kan tala om att det är popcorn smulor över hela vardagsrummet. Jag får la ta och dammsuga senare eller imorgon.

Pojkvännen är iaf på ingång, så det känns lite bättre iaf. Hells kitchen börjar idag igen, det är också ett plus i kanten. Jag, älskling, mårten och hans tjej ska ut och äta på church street imorgon, stort plus! Det ska bli grymt kul, har förövrigt aldrig träffat Mårten men han är säkert trevlig ..

jobbigt

Nu har jag vart själv i princip hela dagen, jag tycker att det är jättejobbigt. Jag är en väldigt social och pratglad människa så jag blir helt bortkommen när jag inte har någon att prata med. Jag har pratat med mina kära katter iofs men det svarar inte ..

Jobbigt som fan, vill inte vara ensam mer. Blir bara trött och ledsen.

Igår

Igår fick jag mycket gjort ! Jag började med att baka när jag klev upp, det blev kladdkakemuffins ! Goda blev dom också. Sen så tog jag mig an vårt diskberg, det tog ungefär 45min att diska alltihopa. Efter det ställde jag mig och lagade mat, korvstroganoff och ris, det var längesen man åt det.

Idag

Idag ska jag och R bo hemma hos min far i 2 veckor. Han och kerstin har pysit iväg till turkiet så jag måste vara kattvakt till min Snurre. Har vart där med Zony några gånger så att dom ska vänja sig med varandra, det har gått bättre än väntat ! Det ska bli mysigt att bo med Snurre igen, jag saknar honom mycket och ofta !

Stolt !

Jag är stolt att presentera familjen Zetterberg Öhströms senaste nyförvärv !


ZONY !!!!

Våra bästa år !

Jag fattar inte varför jag fortfarande kollar på det skit programmet. Jag tycker inte ens att det är bra längre men jag kan liksom inte låta bli att kolla ändå. Det blir sämre och sämre, fler och fler skådespelare byts ut. Det är faktiskt riktigt dåligt ..

Jag ska härmed aldrig mer kolla på våra bästa år, nu börjar min avgiftning från vbå ! Jag vet att det är många där ute som borde göra samma sak ..

Ny arbetsförmedlning !

Det finns nu en ny arbetsförmedling, gå med !!! www.kfg.se

Vilken ära !

Idag har jag fått den stora äran att sköta tvätten ! Tack R, du litar på mig du ! Men först och främst måstge jag ner till matöppet och köpa sköljmedel för det blev bortglömt igår. Tvättstugan öppnas för mig kl.13.00, ni får gärna hjälpa till eller att något annat, alla bidrag är välkomna !

Lördagen

I Lördags åkte jag tidigt ner på stan, tänkte att jag skulle hitta något att ha på mig på kvällen. Vi blev hämtade ca halv 6 av Andreas och då¨åkte vi och köpte pizza och sedan till honom. Vi åt och drack och hade det trevligt. Kollade på lite gamla filmer som han och Robin hade gjort för lääääänge sedan, skitroligt !

Vi tog oss sedan ner till brända bocken, där var vi inte länge. Jag och Robin tog en promenad hem till mig och sov. Rolig kväll med trevligt sällskap.

om sex månadersdagen

Jag fick för mig på Torsdagen att jag skulle bli blond igen. Det var ingen bra ide för när fredagen kom (sex månadersdagen) såg jag förjävlig ut. Vi bestämde oss då för att vi skulle göra tacos istället. Det var mysigt. Mitt upp i allt kommer Robin på att hans pappa fyller år (klockan var typ halv nio). Så det blir lite panik och han springer dit med ett kort som jag som tur var hade gjort dagen innan hos min faster. Han kom hem runt 10. Det var förövrigt en mysig och helt underbar kväll !

Mat

Jag och R ska ut och äta idag, men vi vet inte vart. Om ni har några förslag så är det bara att slänga ur er ?


Städat

Nu har jag städat garderoben, det var jobbigt och svettigt ! Men jag tycker att det blev bra, men det är alldeles för mycket kläder i den där lilla garderoben.

Snart kommer min älskling hem, då ska vi rätta till ett misstag vi gjorde igår .. Haha,


Den här garderoben skulle passa mig, men man kan ju inte få allt !

6 månader

Idag har jag och min älskling vart tillsammans i sex månader. Det känns som om att vi har vart tillsammans i flera år, inte för att jag är trött på honom utan för att jag känner honom så väl. Vi har liksom hunnit med så mycket. Efter bara en månad tillsammans bokade vi en utlandsresa, det kanske var lite vågat men två månader senare åkte vi och det var den bästa resan jag har vart med om i hela mitt liv.

Robin är en rolig kille, vi skrattar jämt.Jag älskar att umgås med Robin för vi har aldrig tråkigt. Han är en kille som jag aldrig kommer att tröttna på, aldrig kommer att växa ifrån .. Honom håller jag hårt närmast hjärtat.


Världens snyggaste par har vart tillsammans i sex månader .. otroligt snygg bild !!!

övningsköra

Jag var ute och övningskörde med min mamma igår, det gick oväntat bra. Jag börjar få in det nu. Jag ska inte sluta nu som jag gjorde sist, nu slutar jag inte förens jag har körkort.

Supernanny

Jag kollar på supernanny på tv, jag blir helt matt. Det är det värsta jag har sett i hela mitt liv. Ungarna bestämmer över föräldrarna, och föräldrarna går liksom med på det. Helt sjukt, det dröjer innan jag skaffar barn kan jag säga !

Powerwalk

Strax ska jag gå till faster+kusin. Det är en bit, det blir en rejäl powerwalk. Det ska bli skönt.

Jag har hämtat ut min kära mobiltelefon från servicen nu, Jag har saknat den. Den har stegräknare så den är prefect för dagen. Senare idag ska jag övningsköra med min mor. Jag är nervös som vanligt innan jag ska köra. Men det ska gå bra tror jag.

Idol

Har nyss tittat på idol, jag tyckte inte att det var så bra. Man fick inte se så många sjunga utan jag tyckte att det var mest annat dravel. Jag vill se när de sjunger, det är väl det programmet går ut på, det var iaf det jag trodde att det skulle vara.

Den nya juryn tyckte jag inte heller om så mycket. De verkade vara så diviga när han körde upp min sin supersnygga bil och när hon gjorde entre med en helikopter, jag tycker att det verkar som om att de behöver komma ner på jorden lite ..

Idag

Jag har inte fått något vettigt gjort idag. Känner mig dum när jag inte har gjort någonting ordentligt på hela dagen. Men jag har liksom inte orkat.

Imorgon ska jag ta en powerwalk till faster och kusin min. Det ska bli mysigt, Ella är sötast i världen och det är så kul nu när hon har börjat skratta och när det går och busa med henne.

Shit, vad jag längtar tills på söndag, ni anar inte vad som händer då, men jag lovar att blogga om det så fort det har hänt. Jag är så taggad och det ska bli så himla mysigt. Hoppas att ni är nyfikna nu, för det är meningen !!!

trött

Jag är så trött, efter två dagars träning känns det i kroppen då man inte har tränat på typ 5 månader. Det känns bra att veta att det har tagit. Igår blev det gym med syster. Det var kul och jobbigt.

Vi köpte fler galgar igår så nu har jag egentligen ingen ursäkt till varför jag inte städar garderoben, det är bara det att det är så jäkla tråkigt och jobbigt. Jag tror inte att jag kan komma på något tråkigare ..

Nu ska jag gå och göra mig lite mat, magen kurrar !!!

vägning

Nu börjar jag med vägningen igen, men dock på Måndagar. Så jag börjar idag,

Veckans vikt; 59kg

Illa !

Jag väger nu mer än nånsin, men idag har jag vart nere på stan och köpt nytt friskis kort och körde ett medelpass. Så nu är jag igång igen. Sedan jag träffad min älskade pojkvän (hans fel) så har jag gått upp 5kg. Det känns inte så speciellt bra att kliva på vågen när den visar 59kg. Jag vill bara spy.

Dags för ändring. Nu går jag på anti-allt dieten. Man äter ingenting och tränar massor (skämt åsido). Jag äter mat och tränar, nyttig mat med lite kalorier. Jag går mot en säker viktminskning. Hoppas att det går fort så att magen försvinner ..