21/7-2010

Idag är det onsdag, och det innebär sommarkväll på Gävle torg. Jag vet inte om vi ska ner, jag vet inte om jag känner för det, men om jag hittar lusten någonstans så drar vi oss kanske ner. Vi tänkte iaf grilla när R kommer hem, tar kanske ett glas vin .. vi får se!

Snart har R semester, känns lagom kul när vädret börjar bli dåligt .. Han har otur! Vi har pratat om att ta en sista minuten om vi hittar någon och om jag hittar mitt pass och om det inte har gått ut. Det skulle vara mysigt att åka iväg en vecka och bara umgås.



eurotrip 2009


Städdag

Nu har jag städat färdigt, sjukt svettig blir man! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag börja förbereda för mat. Jag tänkte att vi skulle grilla lite idag innan vi drar ner till sommarkväll, vardagslyx!

Ska sammanstråla med Sabina och Fredrik på stan sen, kvällen kommer att bli guld tror jag! Nej, nu blir det duschen!



14/7-2010

Igår fick jag reda på att jag kom in på förskoleprogrammet på högskolan. Det ska bli spännande och det känns riktigt skönt att ha en plan och att ha ett mål att nå fram till. Det känns som om att allting börjar ordna upp sig nu, jobb och högskola ..

I måndags cyklade jag till mamma i valbo, det blev ganska svettigt eftersom att det var ca 30grader, men det var ganska mysigt att hoppa på cykeln och åka dit. Igår var jag också hos mamma och runt 17 kom R dit så badade vi i ån. SUPERMYSIGT!

Idag ska jag ha hemmadag så att katten får springa lite ute och så att det blir lite städat. Just nu är det kaos hemma, men det ska jag ordna upp idag tänkte jag ..



9/7-2010

Ikväll drar vi till limön på en spontanfest, det kommer bli skittrevligt! Vi ska väl sola lite där imorgon innan vi drar oss hemåt. Vi har bara glada, roliga upplevelser från addes stuga på limön så jag ser fram emot kvällen.

Synd bara att vissa beter sig som idioter, jag fattar inte hur man kan vara så elak mot någon som man tycker om, hur man kan säga elaka saker och tycka att det är roligt. Vafan är det med folk?!



MYSELLA!


kaffebryggare

Jag har köpt världens bästa kaffebryggare, jag är väldigt nöjd med den. Den förra vi hade höll inte värmen längre så kaffet blev svalt i kannan, så den ska vi kasta nu. Med den nya blir kaffet varmt och jättegott! Den tar inte så stor plats som den gamla heller .. 10poäng till våran nya electrolux!





vår nya stiliga kaffebryggare!


6/7-2010

Tråkigt med moln, man blir så rastlös när man sitter inne. Fast jag har ju att göra ändå, plockar lite här och plockar lite där .. Snart är det dags för tvättstuga också, tur ändå att det inte var fint väder för då hade jag blitt less om man ska behöva spendera dagen nere i källaren i en kall tvättstuga.

Ikväll ska vi nog inte göra så mycket, kanske åker iväg och hälsar på någon, vem vet! Skulle behöva köpa lite hyllor och sånt till hallen så att vi får den klar någon gång. Drygt att inte ha någon ordning på grejerna. Nej nu ska jag ner till butiken och köpa tvättmedel, tråk!



spanien 2009


5/7-2010

Idag har jag och R vart tillsammans i 2år och 4månader, shit vad tiden går undan. Vi har iaf haft två underbara år tillsammans ..

Har nyss kommit hem från Harnäs badat där jag spenderat dagen med hannah, marie, marcus och ella. Mysigt att hänga vid stranden en dag, det kommer förhoppningsvis bli mycket strandhäng nu under sommaren!

Väl hemma blir det alltid lite småplock, det finns alltid något som behöver städas och idag har jag plockat lite i köket. Ska bli skönt när R får semester så kan man göra lite mer saker tillsammans.


2/7-2010

Äntligen fredag! Ska bli så mysigt med helg, jag saknar mig älskling om dagarna! Ikväll ska vi cykla ner på stan och äta, helt underbart med sommar! Vi måste hitta en present till Sandra som ska ha 25års fest imorgon kväll. Vi får se vad det hittas på.

Idag tänkte jag ta tag i mitt hår, försöka få bort alla gula skiftningar. Vi får se om jag lyckas. Jag ångrar att jag började bleka.. 




Mitt OFÄRGADE hår!