20års fest

Har hållt på och donat hela dagen inför ikväll, har även vart på systemet för första gången idag! Snart börjar väl folket droppa in antar jag! Ser fram emot en helgalen kväll!


Fredag

Idag har jag vart i skolan och sen sprungit på stan med syrran. Det var trevligt att träffa henne igen, det var längesen nu. Hoppas att vi ses imorgon på krogen!

Idag blir en riktig tråkdag, vi har tvättstuga och sen ska vi städa och dona inför imorgon. Imorgon blir det däremot en bättre dag! Då blir det firande så att det smäller om det!


Nattligt sällskap

Inatt har vi haft sällskap av Elviz, Varken han eller Zony har sovit någonting inatt så de ligger och sover nu! Jag planerade igår att jag skulle få mycket gjort idag, men icke!! Har inte gjort någonting vettigt måste jag erkänna! Men ibland behöver man såna dagar!


Systemet-myndig!

Nu har jag äntligen blivit systemet myndig! Drygt att fylla så sent på året, det känns som om att alla andra är så grymt mycket äldre bara för att jag fyller så sent!
På lördag ska jag till systemet, det ser jag fram emot, jag som fick presentkort där av älskade syster när jag fyllde! Guld värt!



Men jag må säga att det dröjer innan jag slutar se ut och bete mig som 14 :)


hårfärg

Sitter hemma hos syster nu och dricker kaffe, håller på att färgar håret. Hade sån jäkla utväxt så det gick åt tre hårfärger! men nu har jag precis sköljt av. Vi får la se hur det blir när jag har torkat det ..