hej

Jag lever, så att ni vet ! Har ingen ork att skriva något vettigt. Blir updat. imorgon! PUSS


Fredag



Ikväll ska jag hem till den här tjejen som fyllde 20år igår. Grattis till dig Carro !

Tjejen!

Tjejen blev nittion i Söndags, hon har just haft sitt livs bästa helg, TACK allihopa ! Ni är bäst !


Städa

Nej nu ska jag sätta igång med en storstädning, jag började imorse men blev bara klar med köket, sen så kom världens bästa pojkvän hem och överraskade mig. Han kom hem vid 1 med blommor .. Han är sötast ! Ska knäppa kort på blommorna så att ni får se. Älskar honom.





PUSS

problem

Håller på med den nya designen, men jag har lite problem, ni får ursäkta om det ser förjävligt ut ett tag .. så kan det gå !

billy !

Har tryckt i mig en panpizza, gott .. Nu ska jag diska och sen ska jag duscha, har inget intressant att skriva just nu förutom att Robin är bäst och jag älskar honom, men det vet ni ju redan ..


Glass

Jag har gjort glass idag med, passionsfruktsglass ! Jag hoppas att den blir god, den är i frysen nu. Den ska stå där i minst fyra timmar. Den ska jag bjuda på, på lördag !

Nu är jag trött, kanske ska äta något .. 

PUSS


Kladdkaka



Nu är kladdkakorna klara också, ska bara på med lite florsocker på dom. Kanske blir nya bilder på dom sen om jag orkar, vi får se ..

Rulltårta





Nu är drömrulltårtan helt klar,såhär ser den ut .. mmm !

hej

hej robin, jag älskar dig !

Rulltårta

Nu står rulltårtan i ugnen, det tar bara någon minut, bild kommer när den är klar ..

Men nu börjar jag med kladdkakan, nu har jag många bollar i luften känner jag, men det brukar gå bra. Nu luktar det gott härinne, undra om det finns någon rökelse som luktar nybakat ?

God morgon !

Nu är det dags för bakning
igen, tänkte dricka lite kaffe först. Zony ligger i mitt knä och myser, han kurrar så högt att jag knappt hör tvn.

Igår var det babysim, det stog dykning på schemat. Vi dök med Ella, hon brydde sig inte nu heller. Hon måste vara världens snällaste bäbis. Stencool är hon.

Fått reda på att den nya kusinen jag väntar är en flicka. Det är väl roligt men vi har inga killar i släkten så det hade gärna fått vart en liten pojke. Men men, så länge barnet 'är friskt och helt så spelar könet ingen roll.  







Mina två favoritkusiner. Snart kommer en tredje ..

Header

Någon dag ska jag sätta mig ner och göra en ny header, har tröttnat på min som jag egentligen aldrig har vart riktigt nöjd med. Jag vet inte hur jag vill ha den heller, men något ska jag väl komma på. Men jag vill inte att den ska se ut som alla andras..

Det kommer nog en ny inom snar framtid !

Glass

Imorgon ska jag göra egen glass också, jag vet inte vad det har flugit i mig. Men jag har inte direkt något bättre för mig. Det är ganska mysigt att baka ändå, plus att min pojkvän blir väldigt glad, gottegrisen !

Idag däremot har jag bättre för mig, ska ju på babysim med älskade faster och kusin. Det är sjukt mysigt ! Synd att det bara håller på en halv timme, tiden går så himla fort, så fort man har kommit igång så tar det slut. Aja, får åka och bada med henne längre när hon blir lite äldre.



Ella på hennes namngivning, så söt ! Hon har min och Hannahs dopklänning !

Kommentar av Storasyster

Fick en kommentar av min kära syster;

hannah om Negerbollar klara !:
haha sköning där.. skriver ut negerbollar :) ne-ne-neeg..wienerbread! haha!


Hon är ju trots allt min storasyster så jag lär väl ändra då!


Mina kalla-dom-vad-fan-du-vill är klara, ser gott ut va ?

Kärleksmumsen är klara !

Nu är kärleksmumsen klara, jag ska bara skära upp dom. Det var absolut inte svårt alls att göra, lite kladdigt bara men det beror nog på mig och inte på receptet. Diskat har jag gjort också, skönt att ha det gjort!


Gott va ?

Negerbollar klara !

Nu är jag klar med negerbollarna, sitter och väntar på att ugnen ska bli varm så att jag kan ställa in kärleksmumsen. Pucko-Öhström glömde bort att sätta på den innan jag började ..



Visst ser dom lite goda ut iaf ?

Bakning

Snart ska jag sätta igång med bakningen. Börjar med negerbollarna för dom är så lätta att göra, sen tänkte jag göra kärleksmums, dom har jag aldrig gjort utan mammas hjälp så vi får se hur det går.

Jag längtar tills söndagen då jag får göra tårtan, jag vet precis hur jag vill att den ska se ut. Jag lovar att jag ska knäppa kort på den och lägga ut så att ni får se den.

Mirakel !

Var inne på aftonbladet och läste det HÄR  och blev sjukt förvånad. Hur kan något liknande gå till. Så himla söt hund, jag kan bara tänka mig vad rädd den måste ha vart när han legat där i 25km.

änglavakt Tack vare bilens höga hastighet trycktes hunden in

Tidig morgon !

Idag har jag vart duktig tjej. Åkte med R till korsnäs imorse kl.06.20, sedan tog jag en promenad hem. Det tog ungefär 35min. Det var svinkallt men det kändes självklart bra efteråt.

Sedan dess har jag inte gjort så mycket, diskat och vart på möte på gympan. Det var givande och ganska roligt. Jag och R har nyss tryckt i oss tacos och snart ska vi gå och lägga oss.

Imorgon ska Erikan baka ..


tvättdag

Hade tvättstuga imorse -kl.7 ! Tycker att jag var väldigt duktig ! Fyra maskiner, 1,5h. Jag hade bokat tvättid i onsdags men då skulle jag ju på babysim med Ella, så det gick självklart före !

Snurre

Jag saknar min lilla tjockis om dagarna, tråkigt att jag inte kan vara med honom hela tiden, som förr ..




städdag !

Nu har jag diskat, plockat, dammsugit mm.. svettig dag idag ! skönt att få det gjort ! Nu slipper älsklingen göra det också, jag är världens bästa flickvän .. jag vet !



gissa om han är värd det ?

mys !

Jag myser med Zonyn !


BUS-katt !

Igår behövde jag min pincett och den låg inte där den ska ligga, jag tänkte efter och kom på att R hade lånat den för någon dag sen då han hade en sticka så jag frågade honom vart han hade lagt den, han kom inte ens ihåg att han hade lånat den.

Vi började leta och hittade den under tv-bänken, jag misstänker starkt Zony, eftersom att vi fortsatte att leta och hittade mitt örhänge under vitrinskåpet. Han är en liten tjuv den där sötnosen !



Onsdag

I onsdags firade jag och R 8 månader. Det känns som om att vi har vart tillsammans i flera år, inte för att vi har tröttnat på varandra utan för att vi känner varandra så bra. Vi gjorde väl inget speciellt, kramades massor .. Fast det gör vi jämt.

Längtar tills R kommer hem från jobbet så att jag får pussa på honom, Saaaaaaknar honom ! Ska klippa honom idag, spännande :)

Vaken !

Har nyss vaknat, åker med bussen om 20min in till stan och tar mig ett brädpass. Det ska bli kul, det är så skönt att ha kommit igång med träningen igen. Fler människor borde komma igång och röra lite på fläsket ..
PUSS ! 

yes !

En glad pojkvän är påväg hem, SKÖNT ! Nu blir det mys, mys och åter mys !



Älskling !

Konstigt !

Det är konstigt det här.
Jag och R umgås 24/7, den enda gången vi inte är med varandra det är när han jobbar. Likförbannat saknar jag honom så fort han inte är här, jag saknar honom när han är på toaletten. Även fast vi umgås så mycket så känner jag att jag aldrig kommer att tröttna på honom, vi bråkar aldrig, aldrig! Hoppas att han aldrig kommer att tröttna på mig heller, jag tror inte att Zony är så sugen på att flytta runt varannan vecka mellan mamsen och papsen ..

Det är alltså det här dom kallar kärlek, jag har inte fattat förens nu, underbart .. prova du med !


Ensam med katten !

Älsklingen fick en gratisbiljett till hockeyn ikväll så han stack dit med andreas och hans polare. Så nu blev jag själv. Det gör inte så mycket, jag vet hur mycket R älskar hockey så det är klart att han ska gå. Satt mig här och började redigera bilderna som jag tog på graven i Lördags. Det var längesen man verkligen tog sig tid till att redigera ordentligt. Får hoppas att tålamodet håller i sig.

Hoppas att brynäs vinner ikväll så att jag får hem en glad pojkvän och inte en purken en ..


oredigerad bild ..

Träning !

Tog mig ett medelpass med Krister halv12. Sedan gick jag hem till mamma för att ta en promenad med Elviz. Det var skönt, han är så go han ! Sedan lånade jag mammas badkar.. Jag har inte badat på jag vet inte hur länge. Jag önskar mig ett badkar när jag fyller år, fast jag vet inte riktigt vart jag ska ha det ..



Seven

Försöker att övertala Robin att vi ska kolla klart på Seven som vi började kolla på igår, men han ignorerar mig. Jag tror inte att han vill berätta att han tyckte att den var läskig och inte vågar kolla klart på den ! Han är söt ..


äntligen hemma

Nu är vi hemma efter en kväll på interpool. Sedan stannade vi på max och vi skulle beställa mat men jag och R kunde inte sluta skratta över en sak vi pratade om tidigare på kvällen så det blev en rätt flummig beställning .. men detg gick bra. Nu ska vi sova, Tänkte bara tacka Carro för en grymt kul och underbar kväll ! PUSS !