23/2-2011

Idag har jag haft en riktig slappdag, känner att det är en förkylning på gång så jag vill helst att den bara ska avta av sig själv utan att ens bryta ut. Good luck! Snart ska jag och R åka förbi högskolan och hämta ut en bokoch sedan ska vi hem till farmor och R ska hjälpa henne med något som har med el att göra, tänkte även passa på att hälsa på pappa samtidigt.

Imorgon är det skola igen, det är alltid lika tugnt att dit men när man väl är där så är det roligt och givande. Det gäller bara att få arselet ur, man har blitt lite bortskämd då vi har högst två träffar i veckan.


22/2-2011

DAMN IT! Kom på att det var hockey ikväll, så det blir sent ikväll om vi ska hinna titta på allt som vi har planerat. Ja, ilandsproblem. Såg på blocket att grannen skulle flytta också, hoppas det flyttar in någon trevlig ung människa som inte klagar på hög musik! :)

Har nyss dragit ihop en fiskbensfläta och ska strax gå mot gympan, är det någon som vet om man kan göra en inbakad fiskbensfläta?! jag försökte men fick inte till et' ..

22/2-2011

Idag har jag pluggat och nästan gjort klar en inlämningsuppgift som ska vara inne på fredag, känner mig väldigt produktiv och duktig. Jag har även lyckats lura med mig Sabina på en promenad till högskolan imorgon. Jag måste kopiera lite böcker och låna några med. Så jag fick muta Sabina med en fika på hig så följer hon med.

Ikväll är det gympa på gymnastikens hus, jag tänkte ta mig en promenad dit, sitter och hoppas på att det ska sluta snöa. När jag kommer hem ska vi nog göra lchf tacogratäng och titta på halv8 hos mig, sen är det ju BB, sjukt kul att det har börjat igen.


Mina gympisar på senaste övernattningen <3 


21/2-2011

Jag är grym på att uppdatera min blogg, jag vet! Jag har väl inte riktigt tid med detta känner jag, skolan och gymnastiken tar upp det mesta av min tid just nu. Det går bra i skolan trots allt krångel med byte av inriktning och handledare. Men nu känns allt bättre då jag har styrt upp en planering över denna kurs.

Idag har jag haft tvättstuga och jagat böcker till kursen som jag behöver. Fick tag på typ alla så det känns bra. Ikväll är det gymnastik på vårdskolan som gäller, sen är det sportlov för de småkottarna men då blir jag på gymnastikens hus istället.

Jag och min kära pojkvän har börjat med lchf för att komma i trim innan vi åker till Mallorca i sommar, vi längtar tills isen försvinner så att man kan börja jogga, vi har även funderat på att köpa dobbar till joggingskorna om inte snön försvinner snart.

Så, nu har jag uppdaterat lite .. vi får se när det uppdateras nästa gång, jag ska försöka att inte dröja så länge.

PUSS OCH KRAM