Lördag 27/2

Idag har vi vart ute i norrsundet och firat marlenes 25års dag, supermysigt! Nova har blitt så stor! Efter ca 2h där ute drog vi oss hem, har nyss ätit och snart kommer grabbarna och kollar på hockey! Kvällen kommer bli guld ..



Marlene spelar GH!


...



Jag är lyckligt lottad, ingen kan någonsin få mig att tro annat ..


Måndag 22/2

Idag har jag sprungit på stan sen kl.9! Så skönt att bli av med lite ärenden. Det är så jäkla kallt ute så det är helt otroligt! Jag vill aldrig mer gå ut + att våra element typ inte funkar så det är skitkallt inne.

Snart ska jag dra mig iväg till gympan och göra lite nytta. Ska bli kul att träffa dom nu efter en veckas uppehåll! :) Imorgon ska jag även få jobba lite, sjukt bra! Livet börja reda upp sig en aning, allt liksom klarnar, jag vet vad som betyder något och vad som inte betyder ett jävla dugg ..

Jag TÄNKER sätta käppar i ditt hjul ..

Söndag 21/2

Har haft en skön dag, åkte hem till marie, matte och jennifer och sa hejdå för dom åkte till thailand idag. FUSKIGT! Själv sitter man hemma och deppar över att snön aldrig försvinner. 

Imorgon blir det till att gå upp tidigt och titta på hockey och sen åka in till stan runt halv9. Ska bli skönt att komma iväg i tid och få saker och ting uträttade ..



Jag ska nog se till att dina planer går i stöpet!


Fyfan!

Vilket jävla pissväder! Jag fick för mig att jag skulle promenera till alderholmen imorse, det var en dum ide! Jag har aldrig frysit som jag gjorde då! Det var hemskt, ett tag tänkte jag nästan ge upp och lägga mig i en snöhög! Jag hade klätt på mig skitbra med halsduk och vantar, men halsduken blev till is när man andades igenom den .. Usch säger jag bara! Är dock glad att jag överlevde, och nu sitter jag i min blivande soffa hemma hos marie och dricker kaffe!

Ella ligger just nu och sover men jag ska väcka henne snart, så att det bli lite livat här! Om några timmar ska jag börja dra mig hemåt (med bussen) och göra mig iordning!



Underbara småkusiner!


Lördag 20/2

Idag ska jag och älskling ha hel dag ifrån varandra, till och med hela kvällen. Men jag kommer att ha grymt roligt ändå, men jag lovar att han kommer att vara i tankarna mest av hela dagen ändå!



Jag saknar min pojkvän! (favorit i repris)


Väder

Det är något med det här vädret som gör en deppig och allmänt uttråkad. Jag skulle vilja göra massor med saker om dagarna, men vad kan man göra i det här vädret? Det är inte direkt så att man spontant går ut på en promenad!? Man tappar all inspiration och motivation ..



funkar dock bra som ölkyl ..


Fredag 19/2

Idag blir det lite städdag, eftersom att tjejerna ska komma hit imorgon. Det kommer att bli skittrevligt! Ser verkligen fram emot det!

Men ikväll är det hockey som gäller, innan ska vi väl inte göra så mycket men jag vill åka till plantagen, vi får se vad mannen i enheten säger. Men jag ska nog kunna övertala honom, Ikea skulle inte heller vara helt fel ..men man kan inte tänja på gränserna hur som helst!



Valbo sommaren 2008


Uppstyrt

Nu har jag typ lyckats styra upp min lördag! Känns bättre nu, men jag tycker fortfarande att det är dåligt av folk att dom är så tråkiga ..men det är deras förlust, för det kommer att bli mycket trevligt!

Har vart och tränat kidsen på gympan idag, det var ganska roligt, dom var ganska några och då är dom mycket lättare att hålla reda på. Dom var mycket väluppfostrade idag, väldigt sällan dom är så snälla och rara!



Gröna lund 2008




sommar












Jag längtar så att jag spricker ..


Torsdag 18/2

Helt sjukt trött idag efter nattens hockey. Sitter bara och gäspar hela tiden. Skulle behöva en promenad, men jag ska ju till gympan sen så då blir det en liten promenad iaf! Magen känns helt bra idag efter allt krångel, känns skönt!

Jag tycker att det är skittråkigt att folk inte kan vara spontana, hur orkar folk följa planeringar till punkt och pricka. Vill man göra något annat en dag så måste man få göra det. Sjukt tråkigt när man försöker skapa en get-together för gamla och nya vänner och folk inte kan bjuda till lite .. konstigt att man lessnar.



Juldagen 08


Onsdag 17/2

Sitter och tittar på topmodel, ganska tråkigt. Tänkte slänga mig i badet om en stund.

Inatt ska jag och älskling ha uppesittarkväll, det är ju OS hockey! Sist vi hade uppesittarkväll så somnade R och jag fick sitta uppe själv och titta på JVM, när det var slut så kunde jag inte sova .. drygt!

Zony sitter bredvid och är supergosig! Tur att jag har honom, annars hade jag gråtit av ensamhet hela dagarna .. buhu


Nytt

Jag vet inte om jag har nämt att vi köpt nya möbler, gjort den rejäl uppfräshning. Vi är båda helt sjukt nöjda, vi är ett bra inredningsteam jag och R. Jag tänkte slänga in lite före och efter bilder om ett tag, ska bara leta reda på dom ..

Sjukling

Har dratt på mig någon slags magsjuka, kan bero på dåliga räkor från i fredags. Vem vet .. Jag mår bättre nu men magknipen kommer och går. Usch, hoppas att det går över helt snart så att jag blir lite piggare ..



Sjukling ..