30/8-2011

Efter att ha syndat hela sommaren är det dags att ta tag i träningen igen! Så nu har jag införskaffat både nya inneskor och joggingskor! Jag har ju joggat omkring i basketskor vilket tydligen inte är så bra så det var väl på tiden att köpa nya! Lyckades göra två kap på snygga och sköna träningsskor.



            

Nike joggingskor från Intersport!



Nike innesko från Stadium!


30/8-2011

♥ SOMMARBILDER! ♥



  ÅLAND



MIN LILLA KONSTNÄR!



BLIXTRAR OCH DUNDER I TROSA!



STORM VID LANDSORT



KANONERS!



STORSJÖYRAN!



FINA KATTIS PÅ YRAN!



MYSKVÄLL MED KATTIS I B-SKOGEN



JAG OCH KATTIS FÖRSTA DAGEN PÅ YRAN




♥♥♥



30/8-2011

Vet inte vad det har vart för fel, men det har inte gått att lägga upp bilder innan/under helgen. Så jag gör ett nytt försök idag, jag tänkte lägga upp bild på lite nytt här hemma tänkte jag! Det har hänt lite under den senaste veckan!

Jag köpte ett gammal träbord på blocket för 200:- och målade om och böt knoppar på, det blev mycket stiligt om jag får säga det själv! Har tyvärr ingen före bild men jag lägger upp en på resultatet iaf!





Söta knoppar från indiska!


23/8-2011

Oj oj oj vilken bloggpaus jag drog till med! Så skönt att bara skita i saker ibland! Under sommaren har jag varken velat eller orkat blogga men jag lär väl ta tag i det nu när hösten snart är här och vännerna har spritt sig över jordklotet igen!

I sommar har jag hunnit med massor, tex, Mallorca, Åland, Segling i Trosa, Storsjöyran och massa mer! Jag kommer att sakna den här sommaren! Imorgon lägger jag in bilder med mera från dessa bloggfria månaderna.

Ha de gött tills dess, PUSS



Zony och hans fina fångst!