cover up!

Cover up with makeup in the mirror, tell yourself it's never gonna happen again. 
.. You cry alone and then he swears he loves you

Inbrott

Det har vart inbrott på våran gata?! Det läste jag i tidningen imorse, ni kan läsa om det HÄR!


Idag

Idag ska jag ge mig ut på upptäcksfärd i bomhus. Jag ska gå till Rs mamma (som jag gjort hela veckan) fast idag ska jag ta en annan väg, en längre väg. Jag hoppas att jag inte tappar bort mig bara.

Idag har jag hunnit med att kliva upp, ätit frukost, diskat och duschat. Vi har inget varmvatten av någon konstig anledning så det blev ingen långdusch. Det är hemskt att duscha kallt.




Jag tycker att jag är brunare är Rs mamma!

Fredagkväll

Ikväll har Anna, Mikael, Pontus och Anna varit här. Det har vart hemskt trevligt. Vi har spelat "med andra ord" och poker .. sjukt roligt ..


Tvättstuga

Tvättstuga idag igen, har inte så mycket att skriva .. Igår var en dålig dag.  Folk gör så dumma saker ibland, tur iaf att de kommer på sig själva och ber om ursäkt .. men jag har fortfarande inte riktigt fattat varför?


liar ..

Det värsta jag vet är när folk ljuger, jag blir bara så besviken ..

Grattis

Grattis i efterskott till Kimpan, hoppas att du hade en bra födelsedag !!! När blir vi bjudna på fika ? :)


Jogging

Joggningen gick bra, det var 4,2km dit så det var ganska jobbigt. Jag tyckte ändå inte att det var så tugnt att jogga idag, det kändes jobbigare i Lördags att jogga 2km. Konstigt det där.
Nu har jag kommit ut ur en vaaaaarn lång dusch, ska snart väcka R med nygräddade pannkakor..


Zony växer

Det är helt sjukt hur fort Zony har växt. Nu är han stor som en tiger och när vi hämtade honom var han hur liten som helst. Men jag gillar när katter är lite större, så att man verkligen kan krama om dom och mysa ordentligt med dom.


 
Zony 12 veckor    -     Zony 8 månader

Imorse

Det första jag gjorde när jag klev upp imorse var att städa ur kylskåpet. Fråga mig inte varför, jag skulle slänga en gammal mjölk och helt plötsligt så stog jag och torkade ur hyllorna ..Jag förstår inte riktigt hur det gick till, men det var ju bra att det hände iaf.



Jag skulle ju bara dricka kaffe ..

Idag

Idag ska vi äta pannkaka, vi ska ha gjort det i flera dagar men det har inte blivit så. Lika bra att vi äter det idag så att R inte dör på grund av mitt tjat efter pannkaka.
Sist vi gjorde pannkakor var när vi firade typ 7 månader eller någonting sånt. Då gjorde vi hjärtpannkakor, det var lite gulligt ! Men idag skulle jag tro att det blir vanliga hederliga pannkakor ..



Men dom är godare som hjärtan ..

Träning

Idag ska jag jogga till korsnäs och möta upp R, sen så ska jag åka med honom hem. Det är en bit dit, vi får se hur det går. Det blir nog jobbigt men det är alltid skönt efteråt!



Ni kommer att känna vibrationerna i marken!

Babysim

Igår var det babysim igen,
hur mysigt som helst (som vanligt). Marie har inte vart med på två gånger och hon tyckte att hon hade gjort jättestora framsteg sen hon var med sist, det var kul att höra. Slänger upp lite bilder!

 





Depp

Depp, depp, depp .. jag hatar dagar som denna.


11 månader <3

Nu har det gått 11 månader med älsklingen, tiden går såååååå fort ..


Babysim

Igår var det babysim igen. Det är så mysigt. Hannah panna var med också eftersom att marie var tvungen att plugga. Ella är så duktig, inte nog med det, hon är söt också !!!


Förra helgen

Förra helgen var det discobowling
med R och syster. Det var grymt kul, synd att jag förlorade bara. Efter vi hade bowlat gick vi och mötte Rs kompis och hans tjej. Det var trevligt, blev sista bussen hem. Man kan aldrig tänka sig vad man träffar på för udda människor ..





Tack!

För någon vecka sedan åkte jag, R och Hannah till Ikea, hannah köpte två till stolar till vårat kök bara för att vi hjälpte henne att flytta förut. Hon är så grymt snäll ! TACK !!!



Under bordet går stolarna ihop så att det blir som en säng, där ligger Zony allra helst nu för tiden. Då stolarnas ryggstöd går upp ända till bordet så blir det som en koja, TACK moster Hannah för sängen! /Zony!