Om fredagen

I fredags skulle vi ut med Adde. Jag började göra mig klar tidigt för jag hatar att stressa. När det är 20min kvar till bussen går är jag nöjd och klar, står och ropar på R från hallen och säger att han ska skynda sig. Jag har aldrig vart klar så tidigt någon gång. Jag frågar R om jag ska ha jeansen jag har på mig eller om jag ska byta, han tycker att de jag har på mig blir bra. Okej då tänkte jag och drog på mig skorna och stog redo.
Nej, jag byter byxor (nu går bussen om 2min) av med skorna, av med byxorna, leta på ett par andra, sätter på mig dom, känner att det här blir perfekt! Sätter på mig ena skon, när jag sätter på mig andra skon GÅR DEN SÖNDER ?!

Sånt händer alltid mig, när jag för en gångs skull är nöjd med outfiten går skorna (halva outfiten) sönder. Alla tjejer vet att då är det inte bara att ta ett par andra skor, då måste man byta allt. Panik och stress .. drar på mig nåt skit och går, SUR !


Cheers anyways ..


Slut

Skolan är slut för idag. Ännu en givande lektion. Nu sitter jag hemma hos syrran, har vart på kansliet och gått ut med Elviz. Kl.18.00 börjar gympan på polhemsskolan, det ska bli kul att se de nya små gymnasterna. Det är skönt att ha dom små gymnasterna för det är bara en timme, man behöver inte planera så mycket det flyter på bra ändå!

Efter gympan kommer älskling och hämtar mig, om han ser något .. han påstår att han inte ser något i mörkret, han är knas! Veckorna går så himla fort, det är så himla skönt när det känns som om att det är två vardagar mellan helgerna! Innan jag började plugga så kändes det som om att veckorna var 3 veckor och helgerna var en dag .. aah, ni förstår vad jag menar!




Skola

Sitter och väntar på att jag ska åka till skolan. Idag har jag religion, jag har aldrig tidigare tyckt att religion är intressant, det måste bero på läraren. Han pratar mycket om olika tolkningar, sjukt intressant om man bara byter synvinkel. Synd att inte alla lärare är lika passionerade ..

Igår var jag i furuvik med Marie, Marcus, Farmor, Kusin Ella, Kusin Engla, Kusin Svea och Jenny! Det var en jättemysig dag, med perfekt furuviksväder! Kul att umgås med mina underbara småkusiner!



Kusin Svea



Kusin Engla och faster Marie



Kusin Ella


Ikväll

Ikväll ska vi tydligen hänga med Svanberg, trevligt värre. Det var prat om slick, vi får allt se vart kvällen leder. Känner att jag inte har nå kläder att ha på mig, men det brukar ordna sig efter lite blod svett och tårar! Känns som om att jag måste börja göra mig iordning på en gång så att jag hinner före R, han är så snabb, det är inte jag!


Tvättstuga

Idag har vi tvättstuga, som vanligt! Från 13-16, så fredagkvällen är iaf räddad! Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Jag tänkte sätta igång med en tavla snart tror jag, blir lätt så när man har tvättstuga, något att göra mellan gångerna man springer upp och ner!

Igår lyckades jag slänga ihop en tavla också, den är till en liten tjej som snart fyller år. Hoppas att den är uppskattad, jag kan visa den efter att jag har gett bort den så jag vet att mamman läser min blogg (läste iaf). Det är inte så kul att lägga upp saker man har gjort när man varken får kritik eller beröm, men men .. tappat en massa läsare pga min dåliga uppdatering, så det är förståligt !



Jag är skelögd!

less

Man missar en grej så är man totalt överkörd sen. Att folk bara slutar bry sig om vad andra tycker och tänker är helt ofattbart för mig. Det fulaste en människa kan vara - självisk! Blir otroligt ledsen när folk klampar mig på tårna, frågar mig vad jag tycker och sedan skiter i vad jag svarar. Känns som ett tråkigt slut på 6års arbete ..

slut på ord ..

Dop

Har vart på dop två helger i rad nu. Först så var det kusin Svea som döptes i trädgården, så himla fint dop. Storasyster Engla var jättemodig och sjöng alla verser (jag lovar det finns typ 10) på idas sommarvisa inför alla människor under dopet! Tårarna rann som floder!

Helgen efter var det My som skulle döpas. Ett jättefint kyrkligt dop i åkersberga. Det är R's syster (marlene) sambo (pierre) syster (katja) 's barn som är My, nu vet ni! Efter dopet stannade vi kvar hemma hos Katja, Jonas, Gabbi och My, där åt vi och hade det väldigt trevligt!



Mina söta kusiner, Svea och Engla!

Hemma hos syster

Jag och syrran tog en långpromenad imorse. Nu sitter vi hemma hos henne och slappar, jag ska strax dra mig iväg till min religion, ska bli kul ..

Var på dop i sthlm i helgen, mysigt som sjutton! Kul att åka iväg och träffa lite nytt folk, en väldigt trevligt släkt måste jag tillägga! Kom väl hem runt halv1 på lördag natt.

Ikväll börjar gympan igen ocks

Buskatt

Igår kom våran kära katt in med en fågel för första gången! Då var han stolt! Sprang in och la den i badrummet som han brukar göra med sina leksaker! Det är svårt att inte bli sur på honom när han tar in massa snusk, men man får ju inte bli det, jobbigt att berömma honom i dessa lägen ..



Naaaaasty !!!!!

Pysseldag

Idag har jag pysslat lite här hemma. Har målat våra furu-handtag på garderobsdörrarna svart, det blev ett riktigt lyft! Furu är hemskt fult ibland. Har även börjat på skriva på väggen som jag tidsnog ska måla svart! Känns helt galet att börja rita på väggen, men det är grymt roligt!

Ikväll ska syrran komma hit på fredagsmys, vi ska äta något och ha det bra. Senare kanske vi cyklar in till marinfestivalen och kollar runt lite, det finns säkert något som roar där nere. Det blir en lugn kväll ikväll. SKÖNT!



sköööön -T

Drygt

Vi var bjudna på en inflyttningsfest i valbo som skulle ha ägit rum ikväll, så vi har vart på systemet och fixat skjuts ut dit. R har försökt få tag på honom (han som flyttat) hela dagen för en vägbeskrivning och för ungefär en 30min sen fick han tag på honom, då säger han bara att det inte blir något för att han är i uppsala. Jaha? Hade man inte kunnat skicka ett sms eller ringt och sagt det? Blir så trött på folk ibland, vi som tackade nej till åland för att vi skulle dit. Blää på vissa !!!!

Just nu sitter jag och älsklingen på våran kära uteplats och dricker öl och lyssnar på tonerna från Rs gitarr! Så himla mysigt! Snart ska vi väl börja med lite käk, det visar sig vart kvällen slutar !!



Teckning

Tänkte bjuda på en enkel bild som jag ritade igår. Inget komplicerat, bara en helt vanlig sommarteckning! Enjoy!



piece a cake ..

Sommar

Det jag aldrig skulle kunna byta bort är våran uteplats! Jag skulle aldrig flytta till en lägenhet med balkong! Det är så mysigt att kunna grilla, sätta sig ute på morgonen och dricka kaffe, titta på katten när han jagar humlor!

Nu har jag suttit ute här och ritat i solen i två dagar! Det är så mysigt och Zony är så nöjd att jag är ute med honom. Jag kan slänga upp en bild  lite senare och någonting jag ritar blir dugligt!

Ikväll ska vi ut och äta med R's pappa, Maria, Sandra och Kalle! Det ska bli mysigt! När man gillar sällskapet så kan inte mycket gå fel. Senare kanske vi åker till sommaryran en sväng. Skulle tro att det blir en helkväll ikväll, det brukar blir det med det här sällskapet!



Det blir inte bättre ..