...

Tänker tillbaka, Fan vad allt var lätt, man hade alltid en anledning att le!


18/9-2010

Idag har vi vart på stan, där fikade vi med Marlene och Nova. Det var supermysigt! Sen åkte vi hem och tittade på hockey med Marie, Marcus och Ella.. Kul att nån kommer och hälsar på! :)



Jag? Robin?


14/9-2010

Vi började med effektivt skrivande igår i skolan, det verkar vara en rolig kurs. Jag tycker att det är roligt att skriva på alla sätt och vis. Vi fick även en uppgift som vi skulle göra till idag då vi skulle skriva om ett barndomsminne. Kul uppgift men riktigt svårt att veta vad man ska skriva om.

Jag gick iaf upp tidigt och diskade sen satte jag igång med min skrivuppgift. Nu är jag klar och det känns riktigt bra, jag är nöjd med uppgiften. Nu tänkte jag äta lite frukost och fortsätta mitt kaffedrickande. Sen beger jag mig till skolan och redovisar!


Brainiac!


11/9-2010

Idag ger jag upp, jag lägger ner helt och hållet. Jag är inte den som fjäskar för att bli omtyckt, jag är inte det som anpassar mig för att passa in. Det får vara såhär nu, ni får tycka vad ni vill, jag orkar inte psykiskt eller fysiskt lägga ner mer tid på er.

Jag blir så jävla arg när vuxna människor gör saker för att medvetet såra någon. Snackar du lika mycket skit om mig som du snackar om henne?! Vad är det för jävla dagisnivå?! Det är jobbigt att inte bry sig, det är jobbigt att ingen annan bryr sig!



Nevertheless, i still got you!