Zony

Vi har börjat släppa ut Zony lite smått, det är så himla kul för han springer och skuttar som korna gör första gången de får komma ut på våren. Men när jag och R går in så kommer han in med jämna mellanrum och kollar så att vi är kvar, sen springer han ut som en tok igen.

Det är så kul, men jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det hände något med honom, det finns alltid för och nackdelar - Man brukar säga att utekattens liv är kortare men roligare än innekattens. Han är iaf så himla söt!!!


Klart

Nu har jag skrivit ut min ansökan till komvux, det ska bli skönt att lämna in den så att jag har det gjort. Snart ska vi dra oss iväg på babysim, men just nu sover lilla Ella ..




Sötast!!!!


Tidig Morgon!

Imorse klev jag upp kl.7 för att måla klart tavlan jag håller på med. Jag tror att jag kommer att bli nöjd med den för den lilla tiden jag har lagt ner på den. Kommer inte att lägga ut bild på den idag, men jag lovar att det kommer bild på den senare. Jag ska däremot bjuda på en blyertsteckning som jag har gjort.



Enjoy!

Födelsedagspresent

Idag har jag börjat på en tavla som jag ska ge bort i födelsedagspresent. Jag visar den när jag har gett bort den så att den som ska få den inte ser den innan! Den är dock inte klar än, men kanske imorgon om jag har tid/lust att fortsätta imorgon!

   


Julklappstavlor till Kusin Ella!


Syster.

Fått önskemål att visa någonting som jag ritat. Här kommer en bild på min syster som jag gjort ..





Så, Vad tycks?

Segt

Älsklingen jobbar helg, tråkigt !

blogg

Bloggäckel, statistik och kommentarer går inte att kolla på, är det bara för mig????? Sitter hos Rs bror med R, Johan, Anna och Mikael, myyyysigt !!!

Design

Håller på att göra om min design, men nu har jag inte tid mer så det får se ut sådär ett tag tills jag orkar ta tag i det! Det är till det bättre iaf, innan var det ju bara en prick :P

Pojkvän

Robin fyllde 22år i Tisdags, Grattis ! Vi har haft fullt hus i 2 dagar sen dess, men nu är det över och det är skönt att veta att det blir tomt hus ikväll. Jag hoppas att han fick en bra födelsedag, han verkar vara nöjd iaf.



I love ...

Rita

Idag har jag ritat bort dagen. När jag väl börjar har jag så svårt att sluta. Har börjat försökt mig på att rita av människor, det är svårt men jag blir bättre och bättre. Tycker att det är roligt att rita med olika hårdheter på pennorna. Blyerts och skuggor, det blir jättefint om man är duktig, annars blir det mest blöja bara. Kanske lägger upp någon bild som jag gjort någon gång, vi får la se ..