6/5-2011

Det far runt mycket tankar i mitt huvud nuförtiden. Man får inte ta något eller någon förgivet. Det händer mycket runtomkring mig som jag egentligen inte bryr mig om men det påverkar mig till det bättre .. tror jag. Jag bryr mig som sagt inte men jag kan inte sluta tänka på dem och hur allt ska gå, jag vill gärna vara till hjälp fast jag vet att jag inte kan. Jag förstår mig inte på mig själv, låt det bara vara! GAH!

Jag uppskattar allt jag har mer och mer för varje dag som går. Jag försöker ta tillvara på all ledig tid till att träffa nära och kära men även om jag har tid så kanske inte de andra har det. Jag har haft en tuff vecka, jag vet inte varför men den har känts allmänt jobbig. Nu tar jag helg och tänker komma tillbaka nästa vecka utvilad och mindre förvirrad. 


6/5-2011

Idag har jag inte gjort så mycket, har typ diskat, bränt en skiva till tävlingen, börjat plocka blommor till mitt herbarium, smågrejat lite här hemma, inget speciellt liksom, bara varit.
Nu väntar jag på att mamma ska komma med Elviz som ska sova här inatt. Det kommer att bli mysigt, tråkigt att han är sjuk i magen bara så han går på medecin som vi måste tvinga i honom ikväll, vi får väl se hur det går ;)

Imorgon är dagen med stort D! Det är tävling i Bjursås, det kommer att bli en sjukt lång men rolig dag. Kommer förhoppningsvis bilder därifrån sen, om jag kommer ihåg att jag ska ta med kameran.



♥♥♥


5/5-2011

Kaosdag, dagen började inte bra! Letade efter min syster då jag trodde typ att hon hade blitt mördad! Med gråten i halsen stod jag och bankade på hennes dörr i en timme varvat med att springa fram och tillbaka ner på stan och leta där vi skulle mötas. Som tur var så hade hon inte blivit mördad och vi hittade på varandra och tog en lunch på stan.

Nu har jag vart hemma en liten stund och släppt ut katten. Ikväll är det sista träningen innan tävlingen uppe på gymnastikens hus så jag hoppas att alla kommer. Det ska bli så kul att strömma igenom allt med musik och peppa lite inför lördag.



Våra små galningar ♥


3/5-2011 Gymnastik

Nu ska jag strax cykla iväg till gymnastikens hus. Är riktigt taggad för träningen idag och det ska bli roligt att se om de har börjat fått lite tävlingsnerver, det  brukar komma veckan innan, folk vägrar och inget går vägen. Men på tävlingsdagen går det nästan alltid bra för då är de så nervösa så att de inte vågar göra fel typ. GOA UNGAR!!!!



Sötnötter ♥


3/5-2011 Bloggdesign

Nu tänkte jag faktiskt ändra min design på bloggen, har ju haft denna sjuuuuukt länge. Men jag har inte orkat bry mig. Men nu när R har en bra kamera så kanske jag orkar göra en ny header åtminstonde .. Vet inte när den blir klar men ni får hålla utkik för jag börjar med den ..... NU!




Ut med det gamla in med det nya!!


3/5-2011 Kärlek



Min fina underbara älskade pojkvän, JAG SAKNAR DIG! ♥


3/5-2011 Geocaching

























Underbara tider ♥






3/5-2011

På sista april hade jag sjukt roligt. Vi var hemma hos Micke och Anna med Hannah, Jonas, Anna, Andreas och Jocke. Vi åt och drack gott och hade skitkul, tråkigt bara på vissa incidenter men det var skönt att få allt sagt och nu vet folk hur vi känner. Tråkigt att det blev personligt bara ..

Senare på kvällen åkte vi ner på stan för att träffa Micke Ekman, det var kul att se han för det var längesen nu. Vi var på bishop och senare på interpool. Kvällen får en 8,5a av 10 poäng ;D Bilder kommer sen då kameran fortfarande är kvar hos värdparet :)

3/5-2011

Idag är jag hemma och pluggar just nu. Tanken är väl sen att jag ska städa lite och göra iordning här hemma. Skulle behöva dammsuga, mycket skit kommer in när man har dörren öppen och Z springer in och ut hela tiden, men det är det värt för han är så glad.

Ikväll är det gympa uppe på gymnastikens hus, det börjar närma sig tävling nu och jag hoppas att alla kommer och gör sitt bästa. Tävlingen är på Lördag i Bjursås ocj vi kommer att vara där HELA dagen. Kommer väl hem runt 22.00 på kvällen.