Förbannad

Jag blir så jävla förbannad på folk som inte kan gå vidare, folk som bara vill förstöra för alla andra. Och jag har så jävla dåligt samvete för att det kan ha vart mitt fel. Men det var ju absolut inte meningen. Det är inte okej att bete sig som du gör, speciellt inte när det är emot mina nära och kära ..

Åh ! Jag och min stora käft !!!

God jul för i helvete ..

Helgen

Tänkte åka och hälsa på min kära far idag, ska ringa och höra vad han har för sig ikväll, men eftersom att han nuförtiden jobbar som lärare så är han lite svår att få tag på mitt på dagen.

Imorgon ska vi på julfest hemma hos Lars, det ska bli grymt kul. Hoppas att det är trevligt folk där, men det är det nog. Frågan är bara (som alla andra gånger jag ska bort) vad fa-an ska jag ha på mig ? men det löser sig alltid ..


Klar

Nu har jag målat klart alla tavlorna, bilder kommer den 25 december. Det lovar jag ! Jag är faktiskt nöjd själv, en billig bra julklapp att ge bort när man inte har så mycket pengar ..

Min kära pojkvän slutade halv ett idag, helt underbart. Nu står han och diskar, också underbart ! Ikväll ska vi antingen gå på bio eller discobowla, vi får la se ..


Igår

Igår målade jag hela förmiddagen, det är tre tavlor som ska ges bort i julklapp. Jag kan lägga ut bilder efter jul då jag tror att den som ska få tavlorna läser min blogg. Jag målade två igår, tänkte hugga tag i den tredje imorgon ..

Städdag

Idag har jag städat nästan hela dagen. Jag började med diskberget och fortsatte med resten av köket, sen blev det en garderobsstädning. Det var inte det roligaste men det behövdes göras. Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och tittar på projekt runway, det är jag värd.

It's all your fault ..

I hold my breath because you were perfect,  But I'm running out of air ..

Tvätta

Det känns som om att jag tvättar tre gånger i veckan, men det gör jag inte. Det känns som om att jag bor nere i tvättstugan, Kom på idag att det är smart att se till att man får en tvättid innan julafton, det var ganska många som hade tänkt samma tanke. Men jag fick en tid på måndagen innan jul.

Ta en tvättid så fort som möjligt om ni vill tvätta innan jul, det kommer att bli fullbokat snart !

bloggdesign

Nu är jag igång och krånglar med designen igen, det får ta sin lilla stund att få det som jag vill ha det. Ni läsare är tvugna att stå ut. Jag tar lite varje dag tror jag, just nu orkar jag inte bry mig så mycket. Det finns annat att sysselsätta sig med !


Sallad + våra bästa år

Sitter nu och äter sallad och halvt kollar på våra bästa år. Känner mig hängig, är förkyld. Är oerhört rastlös, ge mig ett jobb !

idag

Idag har jag haft fullt upp !
Först var jag på Jennifers dansuppvisning på Estraden, hon är så duktig lilla tjejen! Sedan åkte vi till systemet en sväng och sen till köpis för att gå en sväng för att kika lite. Det blev ingen shopping för varken mig eller R. Sedan åkte vi till Ica Maxi och handlade mat, sen åkte vi till Marie och Matte (R's mamma och man) och lämnade öl till honom som vi lånat för ca en månad sen.

Nu sitter vi och kollar på hockeyn och har det trevligt med Kimpan. Senare vet jag inte vad som händer, något hittar vi nog på något ska du se.



9 månader

Idag har jag och R vart tillsammans i nio månader, mysigt värre. Synd bara att dagen inte riktigt blev som vi tänkte, aja .. får ta igen det en annan dag.





Klar

Har tvättat sedan sex imorse, men nu är jag klar. Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå så att syster kommer hit och bakar lussebullar med mig. Det ska bli mysigt men lite julstämning. Senare kommer mina två kusiner, min faster och farmor hit och fikar .. Alltid trevligt med lite sällskap, speciellt när R jobbar till sju idag.

Tråkigt att han måste jobba så länge den här veckan, men han blir ju ledig på fredag istället. Så skönt, då får vi en hel dag tillsammans. Vi firar nio månader på Fredag också, så det hade inte kunnat komma lämpligare. Vi har tänkt att vi ska baka pepparkakor då, jag längtar !


Trött

Nu har jag och älsklingen ätit, handlat och städat, nu är jag helt slut. Snart är det hockey på tv, jippie !

Julstjärnor

Har nyss satt upp julstjärnor i fönstret, det var inte det lättaste när dom snurrar och har sig, sitter snett och hasar ner sig. Men nu är dom uppe iaf, nu ska jag snart börja med maten, så att den är klar när älskling kommer hem.

Min älskling !

Min älskade R kom hem med blommor på fredagen innan jag fyllde år, han är världens gulligaste, Jag blev så glad, inte bara över blommorna utan av att han gick hem tidigare från jobbet för min skull ! Han är det bästa som finns, helt otrolig !



Tårta

Jag lovade att jag skulle lägga upp bilden på min tårta från när jag fyllde år. Den blev ganska söt.



Jag var ganska bakis då jag gjorde den måste jag erkänna, men jag tycker att det blev fin!