29/3-2011

Idag har jag inte gjort så mycket, har pluggat lite och ska strax åka iväg till skolan. Vi ska bara ha en redovisning sen slutar vi och då ska jag upp till gymnastikens hus som vanligt. Det känns som om att jag bara pluggar, städar eller är på gympan. Börjar bli lite trött på det men det är inte så långt kvar till sommarlovet.

Imorgon ska jag plugga hela dagen och på torsdag har jag tänkt att allt ska vara klart så att jag kan lämna in hela min kursportfölj då så slipper jag åka in veckan efter bara för att lämna in den.
Min blogg måste vara så jävla tråkig att läsa, jag skriver bara om gympan och om skolan.


25/3-2011

Hemtentan är inskickad och klar, känner mig så lättad! Nu ska jag bara njuta av livet och ta hand om de småuppgifterna vi har kvar.

Det blir en lugn helg för mig del, imorgon ska jag vara på gymnastikens hus 8.30 för klubbmästerskapet. På söndag ska jag vara med och hjälpa till på gympaskoj så det blir en gympahelg.



Mina småtjejer för fem år sedan <3


20/3-2011

Idag har vi storstädat, så himla skönt att ha det rent och snyggt hemma. Nu ska vi åka ut på en liten turne, vi åker nog och crashar Villa Hillekulla en snabbis sedan ska vi till bästa faster och betala och hämta ut New body som vi har beställt.

Ikväll är det söndagsmys som gäller, vi ska mysa, äta gott och ha det allmänt bra. Ladda upp inför en vecka med inlämningar, eximinerande seminarium och redovisningar. Pjuuh, det kommer att bli en tuff vecka. Men efter denna vecka har jag inga fler inlämningar i den här kursen, då är det bara att titta framåt inför nästa intressanta kurs då vi bland annat ska åka till järvzoo ..



Gemej lite sommar nu!!!!


18/3-2011

Idag blir jag klar med min hemtenta, jag är duktig! Jag måste berömma mig själv då ingen annan gör det. Jag är grym, jag klarar av att läsa på högskolan, hur duktig är jag liksom!? Jag trodde aldrig att jag skulle klara det efter första kursen som jag gick.

Ikväll vet jag inte vad som händer, jag tänker nog fira med ett glas vin iaf. Det är jag värd. Sen tänker jag vara ledig från skolan ända tills på måndag, då ska jag bänka mig i bibblan hela dagen för att förbereda mig inför mitt eximinerande seminarium på tisdag.

16/3-2011

Igår när jag pluggade så kom underbara syster hit och fikade, sedan gick vi tillsammanstill gymnastikens hus. Det blev en redig omväg, jag har bott i bomhus i nästan tre år men jag hittar fortfarande inte, haha!

Idag pluggar jag också, det ska bli så skönt att bli klar med helvetestentan! Nu längtar jag bara tills det blir helg för då ska den vara klar och jag kan slappna av!


15/3-2011

Idag har det gått trögare med hemtentan men jag har fortfarande fått en hel del skrivet. Världens bästa syster är påväg hit för att dricka lite kaffe med mig, MYCKET uppskattat! Efter det kanske hon tar en promenad med mig till gymnastikens hus, antingen följer hon med in eller så tar hon sig hem. Skulle vara kul om hon var med en stund ♥

Ikväll tänker jag äta spenatsoppa med ägg, sedan från R spotta och fräsa så mycket han vill. Jag har ingen aning om han tycker om det eller inte men jag har redan handlat så han får gott prova. Nu låter jag som en grinig mamma ..



14/3-2011

Jag är så duktig! Jag är stolt över mig själv, jag har verkligen självdisciplin. Idag har jag skrivit 4740 tecken vilket är ungefär 1000 ord. Nu har jag samanlagt skrivit 1700 ord och har bara 2000ord kvar, men jag har ända tills på måndag på mig. Det känns riktigt bra och jag hoppas på bra betyg på denna kurs. Om jag skriver 1000 ord om dagen så är jag klar på onsdag, det skulle vara riktigt skönt.



Big brain-smart tjej!


14/3-2011

SYSKONKÄRLEK ♥












♥♥♥


14/3-2011

Idag är det plugg som gäller hela dagen. Jag klev upp runt åtta och satt på kaffe och har suttit sedan dess med hemtentan. Det går undan och känns riktigt bra. Direkt när jag fick hemtentan så visste jag hur jag skulle lägga upp den och vad den skulle handla om.

Ikväll är det gymnastik som gäller och efter det är det hockey, vi får se om Rickard kommer hit och tittar ikväll, det skulle vara roligt att umgås lite med han medans han befinner sig i Gävle. Får hoppas att han stannar här i stan!!!!

Igår var det kalas för Jenny och Svea! Alla kusinerna var där, superkul. Det är så sällan alla är samlade utan att det är något speciellt, tråkigt men sant. Tummen upp för fler spontana träffar!!!!



Kusinerna på farmors 70års kalas.


11/3-2011

Igår var jag riktigt duktig. Jag cyklade till gymnastikens hus, hade träning med kidsen till 20.00 och efter det tog jag en joggrunda runt nollan, shiiiit vad jag blev blöt. Regnet slog i ansiktet och när jag kom tillbaka till gympan hade jag maskara i hela ansiktet. Satt mig på cykeln och drog mig hem. Väl hemma var jag trött och dyngsur.

Klarar jag av att jogga under dessa omständigheter så kommer det inte att bli några som helst problem att jogga när det är riktig vår. Jag längtar!!!!



Sista april 2010


11/3-2011

Idag har jag vart superduktig med pluggandet, har verkligen gett gärnet så nu är en uppgift klar och hemtentan är på god väg fast absolut inte klar. Det är ju ändå 3700 ORD man ska skriva. Tufft men jag ska belöna mig själv när jag är klar med den!

Snart kommer älskling hem och då ska vi ner på stan och fixa brillorna, det ska bli kul. Sedan ska vi hem och äta lax och ha fredagsmys hemma. Det kommer att bli underbart, det var längesen vi var hemma tillsammans en fredagkväll men ikväll blir det av.


10/3-2011

Just nu sitter jag hemma hos syster och dricker kaffe, snart ska vi till mammas jobb och äta lunch. Efter det ska jag väl hem och fortsätta med min hemskt trevliga hemtenta. Ikväll är det gymnastiken som gäller, hoppas att det inte kommer att regna då jag ska cykla dit och hem idag igen.
R blev bjuden på hockey ikväll av nån arbetskamrat, kul för han. Synd för mig som får sitta hemma själv ikväll igen. Får hoppas att jag får mycket gjort på pluggfronten. Imorgon ska jag och R ner på stan och fixa nya brillor till han, det ska bli kul för nu är det dags för nya!

5/3-2011

Idag är dagen, för tre härliga år sedan blev jag och R tillsammans. Gårdagen var så underbar, vi hade så himla mysigt! Vi satt länge och åt och bara pratade och pratade, sen gick vi vidare till mingel&bar och tog en kaffedrink .. Efter det gick vi på bio, det blev "min låtsas fru". Den var jätterolig, vi skrattade hela tiden! ♥

Snart ska vi ner på stan, så fort R kommer hem från biltvätten. Efter det så ska väl R åka iväg till arlanda och hämta Margit och Stig och jag ska väl dra mig iväg till Villa hillekulla och sociala. Vi får se vart kvällen leder ..


4/3-2011

Som om att dagen inte kunde bli bättre, så kom min älskling hem med rosor! Är han inte underbar så säg, han behandlar min som en prinsessa ibland ♥


4/3-2011

Kvällen kommer att bli underbart mysig! Jag och R ska ut och äta sedan ska vi gå på bio. Efter bion vet jag inte om vi åker hem och myser ner oss i soffan eller om vi går ut och tar ett glas vin någonstans, det visar sig. Jag är så himla glad idag, världens bästa dag!!! ♥




Tre underbara år ♥


3/2-2011

Vilken konstig dag det har vart idag. Jag vaknade av att det plingade på dörren och där stod min faster, hon hade tydligen ringt flera gånger och trodde väl att jag var död eller något. Men jag sov bara, jag brukar alltid vakna av mig själv runt halv nio- nio men nu lyckades jag sova till halv elva. Oj oj oj, jag måste vara helt slut i huvudet för jag är sjukt trött hela tiden. Jag tror att huvudet är fullt och nu längtar jag till sommarlov!

Idag fyller världens bästa Sabina år! Grattis till dig! Får försöka styra upp något slags firande någon dag.
Jag längtar tills imorgon! Då ska vi ut och äta och bara ha det mysigt jag och R, vi firar 3 år på lördag och jag är sååå lyckligt lottad! <3