Sommarkväll

Ska ner på stan om ett tag, det är sommarkväll på stan! Det är Markoolio, Alice och Markus Fagervall (heter han så?) Det ska iaf bli kul att åka ner och träffa lite folk, förhoppningsvis folk man känner!

Måste bara berätta att Zony har haft sitt första slagsmål idag, han klarade sig med ett litet sår på läppen! Mammas lilla bäs har blitt stor !


Home, sweet home!

Kom hem i Torsdags! Har aldrig vart så skönt att komma innanför dörren! Zony blev glad när vi kom, jag tror att han var i chocktillstånd ett tag innan han började jama och gosa med oss.

I fredags hade vi tvättstuga, så jäkla skönt att packa upp och få bort all smutstvätt på en gång. Vi kände oss väldigt ordentliga! Senare åkte vi runt och hälsade på folk, vi började med Marie, Mracus och Ella! Guuuuu' vad hon växer! Träffade Tjockis-Marlene och Pierre utanför Marie också! Vi hade köpt massa presenter till bääs så det blev lite tårar! Efter det åkte vi till pappa och Kerstin en snabbis, sen tog vi oss ut till Marie och Matte! 

Igår var vi hos pappa och Kerstin och grillade/badade! Mysigt som attan! Det var pappa, Kerstin, Micke, Jenny, Hannah, jag och Robin som var där. Vi började cykla hemåt runt halv1. En perfekt kväll i sommarSverige!!!

Idag har vi inte gjort någon nytta alls! Kollat på tv och degat, har ju inte direkt vart nå roligt väder för att hitta på något. Det är skönt när det regnar så att man får vara hemma och slappa lite också, men nu längtar vi efter sol och beachen!

Strax ska vi åka iväg och köpa lite ost och kex, ska dra igång en film och ha hemmamys! Det var riktigt längesen vi satt hemma tillsammans och bara rådde om varandra!


Ha en bra kväll! 

Sista dagen

Idag är det vår sista dag i spain, vi har badat och städat om vart annat hela dagen. Ikväll ska vi gå ut och äta så att vi inte får någon mer disk. Kl.02.00 inatt beger vi oss ner till bordeaux, vi beräknar att vara där runt 17.00. Där tänkte vi strosa runt på lite vingårdar och gå ut och äta.

På natten till Tisdag åker vi tillbaka till Hannover och sover där en natt, natten efter det åker vi till Ullared för en extra natt, vi planerar att gå på gekås och shoppa lite. På torsdag kväll ska vi vara hemma. Jag tror inte att jag kommer att uppdatera mer innan jag kommer hem för vi har nog inte tillgång till internet!

Saknar er alla !


En riktig Sverigebild från slussningen!

Ella

Jag saknar MIN kusin Ella, och min katt Zony! Annars är allting underbart, självklart så saknar jag släkt och vänner också! Men inte lika mycket!!!


Spanien

Nu kom vi upp från poolen, ska börja göra lite mat nu! Ska bli gott! Imorgon är sista dagen i spanien, sjukt tråkigt, men det ska bli skönt att komma hem! Imorgon blir det poolen + städdag, sedan på natten åker vi kl.02.00! Kommer blir riktigt jobbigt men lätt värt att komma fram till vingårdarna tidigt så att man kan gå runt och kolla!

Ikväll ska vi äta tacos på solterassen. Våran terass är grym! Vi trodde att det var allas från början, men det var bara våran! Hela "högst upp" på huset är vårat. En stor plan yta med solstolar, bord och stolar! Skitmysigt!



Internet

Nu har vi upptäckt att vi har trådlöst internet i närheten! Guld! Idag har vi vart på stranden, ganska mycket vågor så Erika the landkrabba stannade uppe på stranden och läste bok hela dagen, ganska skönt att slippa allt salt ändå. Killarna köpte små surfbrädor som dom lekte på i timmar ute på vågorna. Vi ska snart börja grilla uppe på våran takterass, grymt mysigt!

Sitter just nu och sippar på en piña colada som Adde slängde ihop. Vi har hittat ett lidl ganska nära där vi bor, helt underbart! Billig öl, alkoläsk, färdiga mixer med alkohol i som man bara blandar läsk/juice med. Vi ska gå ner till butiken och köpa lite grönsaker till maten. Kommer antagligen att uppdatera mer under kvällen!


Bilresa

Nu har vi lyckats tagit oss ner till Frankrike. Vi åkte i Lördags natt kl.04.20 från Solgårdarna och åkte ner till Hannover och stannade över natten. Sedan åkte vi till Bordeaux och sov där en natt, Just nu sitter vi på ett mcd i södra frankrike och snyltar på deras internet. Inatt ska vi sova i Spanien.

Allting har gått bra och vi längtar till vi får sola och bada. Hoppas att ni har det bra för det har vi!
Saknar Zony !


Sämst

Jag är sämst på att uppdatera, jag vet ! Men jag skickar in en bildbomb nu istället på det jag missat! Enjoy !



Man kan alltid låtsas att det är roligt att städa dagen efter ..



Uteplats + vin + älskling + gitarr = GULD!



Zony vaktar Ellan ..



Zony gillar sommaren ..



Öl på kylning i sälen!



Mina favoriter



Zony på 1års presenten !

Counting



Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone


Som vanligt

Som vanligt så har jag tvättstuga idag ..SJÄLV! Min blogg måste vara väldigt intressant, jag bloggar typ bara när jag har tvättstuga. Men så är det! När det är så här fint väder så vill man inte sitta inne vid datorn ..

Spanien

På lördag åker vi till spanien, det ska bli grymt roligt. För er som inte vet så ska vi bila ner och stanna i tyskland och frankrike, sedan spenderar vi en vecka nere i spain! Ser fram emot att få komma bort lite från allt klagomål och gnäll.

Börjar fundera på om jag ska söka in på högskola i någon annan stad efter komvux, det skulle vara skönt att komma bort och kunna koncentrera sig utan att folk ska lägga sig i.

Damp

Somliga kan inte sköta vissa situationer snyggt, blir så less. Vill bara skita i alltihopa som har med det att göra. För det ändå en god gärning jag gör! Jag gör det inte direkt för min egen skull ..