Home, sweet home!

Kom hem i Torsdags! Har aldrig vart så skönt att komma innanför dörren! Zony blev glad när vi kom, jag tror att han var i chocktillstånd ett tag innan han började jama och gosa med oss.

I fredags hade vi tvättstuga, så jäkla skönt att packa upp och få bort all smutstvätt på en gång. Vi kände oss väldigt ordentliga! Senare åkte vi runt och hälsade på folk, vi började med Marie, Mracus och Ella! Guuuuu' vad hon växer! Träffade Tjockis-Marlene och Pierre utanför Marie också! Vi hade köpt massa presenter till bääs så det blev lite tårar! Efter det åkte vi till pappa och Kerstin en snabbis, sen tog vi oss ut till Marie och Matte! 

Igår var vi hos pappa och Kerstin och grillade/badade! Mysigt som attan! Det var pappa, Kerstin, Micke, Jenny, Hannah, jag och Robin som var där. Vi började cykla hemåt runt halv1. En perfekt kväll i sommarSverige!!!

Idag har vi inte gjort någon nytta alls! Kollat på tv och degat, har ju inte direkt vart nå roligt väder för att hitta på något. Det är skönt när det regnar så att man får vara hemma och slappa lite också, men nu längtar vi efter sol och beachen!

Strax ska vi åka iväg och köpa lite ost och kex, ska dra igång en film och ha hemmamys! Det var riktigt längesen vi satt hemma tillsammans och bara rådde om varandra!


Ha en bra kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback