ehh, mat?

.. mat?

Tom onsdag

Idag är det onsdag, och det känns verkligen som om att det är något som saknas .. Babysim!
Babysimmet  blev flyttat till imorgon så då ska jag och min kära syster gå dit eftersom att min kära faster är tvungen att ha nåt seminarium eller nåt. Det ska bli mysigt !!!



grrrrrrrr












Bowling

Ikväll är det discobowling som gäller, det ska bli grymt kul. Det blir jag, Robin, Emil, Jonas, Erika #2 och Jimmy. Just nu är det hockey som gäller. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen blir det till att laga mat. MYS!



Lycka är ..

Livet är komplett då man hittat killen som säger att man är vacker fast man gått upp 5kg, har flottigt hår och onoppade ögonbryn ..


Zony

Vår älskade älskade katt Zony blev kasterad igår. Det var bland det värsta jag varit med om. En känslofylld dag för mig. Allt gick bra när vi lämnade och hämtade honom, men när vi sedan kom hem och han började vakna till, det var då det var jobbigt. Att behöva se honom gå och ramla omkull och somna på fläcken var hemsk jobbigt. Han tog några steg, vinglade, korsade bakbenen och ramlade -somnade. Han försökte busa som vanligt och hoppa upp på fönsterbrädan, men vi fick fånga han i luften för han kom inte ens halvvägs upp. Jättehemsk var det. Tyckte så synd om honom och ångrade att vi kasterat han.

Idag är han mycket piggare, är så skönt att se. Han springer och busar som vanligt fast han orkar inte hålla på lika länge. Hoppas på att han inte ska gå omkring jamandes och klättrandes på väggarna längre. Han kommer må mycket bättre av det här, att slippa könsdriften. Vi id-märkte honom också, det känns också väldigt bra. Nu är det vaccination och försäkring kvar.


You look like gold to me ..

Ella




Babysim

Nyss vart på babysim med Ella. Badade inte idag (pga missförstånd). Men det är mysigt bara att titta på. Just nu är jag barnvakt till henne också eftersom att M&M är på banken. Men hon sover så det är inte så svårt att vara barnvakt till henne. Efter fyra kommer R hit och "hjälper" mig med Ella ..



dålig uppdatering

Jag vet, grymt dålig uppdatering på sista tiden. Idag ska jag iaf vara barnvakt till världens sötaste unge, Ella. Sen ikväll ska jag och R mysa med trerätters middag. Gick upp halv-sju imorse och slängde ihop en cheesecake.



Nytt år

Eftersom att det är nytt år så har jag och R bestämt oss för att inte äta massa skräp. Men eftersom att min älskling har väldigt svårt att hålla sig borta ifrån chipshyllan när vi är och handlar så gör jag (världens bästa flickvän) egna nyttiga (läs:nyttigare) chips som han får äta nästan hur mycket han vill av. Hoppas att han gillar dom, vi får se när han kommer hem från hockeyn.

Because he's worth it ..


Bilen

Robins bil började läcka olja för någon vecka sedan, tur att Pappa är fordonslärare som både har kunskaper och lokaler att låna ut, så nu är bilen lagad.

Fordonare är inte så manliga som dom sägs vara, vid deras handfat har dom tvål med peeling i och två olika sorters handcremer, gulligt !



Tack pappa för hjälpen !!!

10 månader

Jag och R har även hunnit med att fira 10månader tillsammans, tiden går fort när man har roligt. Snart är det ett år !


Nyårsafton

Det blev en lugn och skön nyårsafton, vi var hemma hos R's systers kompisar Björn och Jenny. Det var mysigt ..Vet inte riktigt vad jag ska skriva om kvällen då inget speciellt hände, det var en skön kväll bara ..



Nyårspussen

Julafton

Julafton var mysig
men väldigt stressig. Såhär gick det ungefär till;

09.00 - Firade att pappa fyllde år med grötfrukost
10.00 - R åkte och firade med sin pappa
13.00 - Julfirande hemma hos mamma
16.00 - Lite julfirande hos R's mamma
17.30 - Julfirande hos farmor med pappa släkt
19.30 - Julfirande hos R's mamma igen ..

Vi hann med alla men det var lite stressigt, det kändes som om att man bara var hos varje i typ 10min och sen åkte igen. Men vi var ju tvungen att  få till det, vi kan ju inte bara skita i att fira med någon. Men det var lätt den bästa julen någonsin. Jag har ju lyckats kommit in i världens mysigaste släkt. Alla Zetterberg-Bodin-Lennartsson är helt otroligt omtyckta !!!!!



Men Robin Zetterberg Lennartsson är mest omtyckt !!!!

Köket

Vi har även hunnit med att måla om i köket och köpt nya köksmöbler. Det är råsnyggt nu! Helt underbart att ha ett kök som man verkligen trivs i, vi sitter där inne så mycket vi kan, innan åt vi jämt i vardagsrummet/sovrummet. Jag flyger upp ur sängen på morgonen och gör frukost till mig och älsklingen sen sitter vi där och slöar .. MYS !

Före;



Efter;



Bilden är inte rättvis, men det blev stor skillnad. Min kära syster har sagt att hon ska köpa två till stolar till oss för att vi hjälpte henne att flytta. Hon är så snäll! Hon var här och sov med Zony när vi var på färjan, dom blev bästa vänner. Hon är min bästa vän med ..


Kryssning

Jag och älsklingen
har hunnit att åka iväg på Färjan ett dygn med. Det var helt sjukt roligt, träffade Tönt-Håkan som numera jobbar framför baren (inte bakom som alla andra bartenders) jag kan inte påstå att han gjorde så mycket nytta .. men men ..han ska väl få sina 15minuter i rampljuset han med.


Dålig uppdatering

Jag vet att jag har vart skitdålig på att uppdatera, men min älskling har haft semester så då har det inte blivit så mycket sitta vid datorn utan vi har gjort massa saker tillsammans istället ..Det har lätt vart de 18 bästa dagarna i mitt liv.

Jag lovade att jag skulle lägga upp bilder på tavlorna som jag målade, de var till min kusin Ella, hon är inte ens ett år så det är barnmotiv på dom. Hon kanske inte uppskattar dom nu men det kommer hon kanske göra sen.


Tavla 1