Robin sover

Och jag sitter här och är rastlös, funderar på att hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ikväll kommer min syster och hennes sambo hit, vi ska laga mat, sjunga singstar, dricka lite och ha det allmänt mysigt, sen så får vi se om vi tar oss ner på stan och kollar på bilarna.

food !

Bild från gången då jag vek mig när älsklingen tjatat om att han ville ha hamburgare konstant i ett par dygn. Måste tillägga att det var väldigt gott ..Så att ni vet ! 


konstigt

Jag mår lite halvkonstigt, känns som om att jag har feber fast ändå inte. Fryser ena sekunden och svettas den andra. Har lite ont i huvudet och känner mig stel i nacken. Hoppas att det går över under dagen. Sitter inne på arbetsförmedlingen och söker jobb, det finns inte så mycket men jag söker på det som jag kan.

Dags för lunch nu, har en pastasallad i kylen som jag slängde ihop igår. Det ska bli gott. Sen går jag nog ner till affären och handlar något som jag och älsklingen kan laga ikväll. Nej, nu blir det lunch till våra bästa år ! mm, har saknat våra bästa år !

Jag är tillbaka

Jag är tillbaka på bloggen igen efter ett ganska långt uppbehåll. Det var inte tänkt att jag skulle ha uppbehåll men jag bara hade det. sådetså. Jag tänkte dagen i ära slänga upp lite bilder från inflytt/utflyttningsfesten, för min syster är så dryg och tjatar varje dag (älskar dig ändå)



min pojkvän gillar öl


den utflyttade "brodern"


anna, också utflyttad


Jocke, inflyttad (pappas sambos sons flickväns bror)


extremt nykter syster


extremt nykter Kim (systers sambo)


Kulting


Jag mår bra

arbetslös

det är inte kul att vara arbetslös, men jag söker jobb förfullt. Men det finns inte så mycket att välja mellan, det ärtyp telefonförsäljare eller telefonförsäljare, Jag funderar på att söka, jag funderar att bli en sådan som alla hatar, som alla slänger luren i örat på. Funderar seriöst .. Jag lär nog fundera ett tag till innan jag tar ett så stort steg. Jag vill inte bli hatad, inte ens för mitt jobb.
 

spyfärdig

Det känns inge bra att veta allt, jag vill hellre vara ovetande i det här läget. Jag mår illa när jag tänker på det. Jag vill lägga mig under täcket och gråta .. Jag förstår inte varför jag har så svårt att släppa det, det var längesen. Jag borde tänka på något annat, men jag kan inte. Men jag vill .. Jag är världens sämta människa, för att inte tala om drygaste ..

happy !

Fett trevlig fest här hemma. Jag tycker att det är skitkul att hänga här ! det är trevligt folk här och alla är småfulla .. fett najs !

glad !

Nu ska vi ta och vara lite glada här. Dom ringer mig när de behöver hjälp, någon får förhoppningsvis sparken snart, någon går i pension. Någonting händer och jag får komma tillbaka. Det är ju några äldre här som säkert ryker snart.

Jag ska till arbetsförmedlingen på måndag, det ska bli spännande. Jag vet inte riktigt hur sånt därnt går till men något jobb hoppas jag på att få ganska omgående. Jag orkar inte sitta hemma hela dagarna och inte göra någonting alls. Jag vill jobba, slita, tjäna pengar !

Jag har ju inte direkt hört det bästa om arbetsförmedlingen, det är många som vart uppskrivna där i flera år och inte får någonting alls. Jag är inte kräsen, jag tar det som bjuds, jag hoppas att det bjuds någonting bara, annars blir det värre.

städa

Städa ur, städa bort mitt liv som annonsproducent. Massa saker att slänga, papper överallt. Sorgligt, sorgligt som fan ..

.

Jag liksom föll över kanten ..

Depp

Nu kommer det att bli dålig uppdatering i helgen. Jag börjar deppa ihop redan nu, jag vill vara här, jag vill jobba här. Jag vill inte att sommaren ska vara slut. Den här höstdepressionen kommer att bli den värsta av alla. Arbetslös, fet och ful .. Hatar hösten !


Panik !

På grund av ett läckage på staketgatan så är toaletterna både inne på ab och gd ur funktion. Tror ni att det är panik här inne nu eller ? Alla behövde kissa jusst nu ! Det dryga är att de kommer att vara ur funktion hela dagen. Jag vet inte riktigt hur det kommer att gå. Det är ju ganska många anställda här, så jag kan tänka mig att många kommer att bli kissnödiga bara för att man inte kan kissa .. Jag är kissnödig !!!

Knäppis !

Min pojkvän tycker att jag är en knäppis, jag vet inte vad det kan bero på. Själv tycker jag är jag är väldigt normal och att det är snarare han som är en knäppis. Han är klumpig också, han snubblar jämt, om han hade vart tjock så hade jag förstått varför han är klumpig, men det är han inte.. Han är söt. Han är bara helt perfekt, fast en riktig knäppis .. men det är ju bara vad jag tycker !

Damn it !

Jag vek mig för min pojkvän, vi gjorde hamburgare igår. Jag vet inte hur det gick till eller varför men jag orkade inte sträta emot längre. Jag gav upp, allt detta tjat om hanburgare hit och hamburgare dit fick mig nästan att somna. Blev så trött så att jag hade kunnat spy upp 10 burgare bara han knep igen !

Ta allt med en nypa salt .. (Älskar dig R)

i made it !

Jag har nu lyckats jobba hela sommaren utan att varken komma försent eller försovit mig. Jag är riktigt stolt över mig själv. Jag är vanligtvis vääääldigt trött på morn'arna men nu har det gått bra. Fast jag måste erkänna att vissa dagar har jag fått springa till bussen och andra har jag seriöst tänkt på att stanna hemma och sova, men jag har hela tiden tagit mitt förnuft till fånga och pallrat mig hit.

När jag funderat på att stanna hemma har det aldrig berott på att jag inte har trivts här utan bara av ren lathet. Det är snarare att jag trivs här så bra som jag överväger att inte stanna hemma. Och idag är det sista dagen, buhuuu .. Älskling, trösta mig ikväll ?

Fråga mig inte !

Jag vet inte riktigt vad jag höll på med inatt men jag måste ha drömt något helt sjukt för jag pratade i sömnen. Jag frågade R vart pengarna kom ifrån, han fattade såklart ingenting men det jag menade var att eftersom att R inte betalar för något vatten i lägenheten så undrade jag vart pengarna till vattnet kom ifrån, jag menar någon måste ju för guds skulle betala vattnet ! R förklarade för mig att det ingår i avgiften. Det är ju bra .. ganska logiskt nu när jag tänker efter ..


Ikväll

Ikväll blir det film och lateri ! Vi lånade flight plane av Jennifer igår, den ska tydligen vara bra. Det var ganska längesen som jag såg en riktit bra film. Men jag tror på den här filmen. Jag hoppas att den tillfredställer mitt filmbehov ikväll !

Sen så blir det förhoppningsvis massor med sömn inatt. det skulle vara skönt att gå och lägga sig tidigt och verkligen vara utvilad när man vaknar. Jag minns inte när det hände sist. Det är tråkigt att gå omkring och vara trött hela dagarna. Men det har blivit bättre nu den här veckan än vad det har vart veckorna innan, då har man vart som en zombie. !


Snart hemgång !

Ska väl bara  slänga ihop några annonser till och godkänna de utkörda sidorna sen så är det nog dags att gå hem. Jag älskar när man precis kommer tillbaka från fikat och har ganska mycket kvar att göra, tiden går så himla fort och helt plötsligt så ska man gå hem !

Fika

Nu är det fika igen och det känns ständigt som om att jag äter mig genom dagarna. Fast på fika dricker jag dock bara kaffe. Men ändå, det känns helkonstigt att stanna upp mitt i arbetet för att dricka lite kaffe. På det här stället är fikat typ det viktigaste som finns. Det spelar ingen roll vad man gör, hur upptagen man än är, När klockan slår 14.00 reser alla på sina arslen och springer upp till fikarummet.

Nu när jag sitter kvar hör 5 minuter extra bara för att jag ville uppdatera lite så kommer de självklart fråga varför jag inte kom på sekunden eller om jag är sjuk eller något. Det är tydligen så det är att bli vuxen, man gör allt för att inte missa eftermiddagsfikat. Jag vet inte jag .. Har ju kaffe hemma när jag kommer hem.

Grejen är väl gemenskapen. Jag går nog endast upp dit för att vara med i gemenskapen. Det är mysigt däruppe och alla skrattar och det är alltid någon som har varit med om något tokigt och är det inte det så får man alltid ett eller annat filmtips eller liknande.



gemej bönor fort !!!

Jag lovar !

Jag lovar och svär på att jag har träffat människor som är så jävla udda att du inte vet vart du ska ta vägen. Det är sant, helt sannslöst. Jag blir helt matt bara jag tänker på det. Och det jag menar är inne i denna byggnad, jag har träffat en man vars standard replik är : "är du vild idag ?"
En man som  rör om i kaffet med glasögonen
En man som säger vettu vartannat ord ..

Jag orkar inte mer, jag är trött, börjar bli arg ! Frustrationen växer och jag vill bara skrika. Alla går mig på nerverna nu, bara för att jag är irriterad på en sak som blir allt irriterande, annars brukar jag skratta när jönsen kommer in och frågar om vi är vilda, men nu vill jag bara döda !!!

ikväll

Ikväll står det sova på schemat. Det ska bli så skönt att bara slänga sig på sängen och sova hos R när jag kommer dit. Jag är så jävla trött och känner mig helt matt i kroppen. Det jag skulle vilja ha allra mest nu är ett badkar, förstå hur skönt det skulle vara att fylla upp med hetvatten och massa bubblor och bara sjunka ner i plurret !




Ni ljuger om ni säger att det inte ser skönt ut ! GEMEJ !

Besviken !

Jag är grymt besviken på kungfu panda filmen. Den var stundvis lite smårolig. Kanske skrattde två gånger och det berodde mest troligt på att jag var trött. Inte ens Jennifer verkade tycka att den var så rolig och då är hon 12år. Förutom att filmen var dålig så var kvällen helmysig, jag kan absolut inte klaga på sällskapet.

Kvällen får 4 toasters, Kanonkul !


Jag vet inte riktigt !

Nu sitter jag helt själv på jobbet, alla andra är ute på diverse ärenden. Det känns ju kul. Har ingen att prata med. Känns lite dött här nu, är inte van att sitta själv.

Angående en kommentar som jag fick igår om att man ska ha protein i matlådan, Det är självklart men det var ju liksom inte det jag frågade ? Känner mig sådär pinsamt dumförklarad, jag vet att man blir mätt på protein !!! gaah, folk måste ju tro att jag är dum i huvudet när de kommenterar något dyligt.

Så ännu en gång, någon som har något bra förslag på vad man kan göra matlåda av som är gott att värma ? Hoppas att folk förstår mig rätt den här gången.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva !

Jag har helt totalt tomt i huvudet. Har inte en aning vad jag ska skriva om, frågan är då om det kanske är bättre att låta bli överhuvudtaget eller göra ett försök och kolla hur det blir ? Jag ger mig på det hade tänkt ! Jag har skrivit om film, mat, pojkvännen, vad jag gör, mm. Är det något som jag inte har skrivit om ? Hm, inget jag vill dela med mig av för tillfället iaf. Så det får bli ett sånt här opersonligt tråkigt inlägg. Men sådana inlägg måste man få skriva ibland. Bara låta fingrarna gå och inte ha någon aning om hur det kommer att slu ..

Vi trodde att vi var smarta !

Jag och min pojkvän har gått på en nit tror jag, men tanken var ju god. Jag berättade ju att vi hade storkok med spagetti och tomatsås. Jag kan då ta och berätta att man är mätt ungefär 2,5 sekunder efter man har ätit. Jag satt nu och funderade på om jag kanske har en lång slingrandes binicce-mask (stava) i magen som äter upp min mat ! Men sedan slog det mig att jag kände likadant igår och åt samma mat då.

Vi måste komma på något bättre att slänga i oss. Men mina kära läsare vart håller era tips hus ? Jag blir besviken, skriv bara något annars kommer R tvinga mig att vi ska ha hamburgare i matlådan. Han har redan försökt men det går jag tammetusan inte med på.

Det betyder liksom att man måste ta med sig en färdigstekt hamburgare- värma den, ha med sig sallad på sidan, bröd på sidan, ketchup på sidan, dressing på sidan. Det betyder 5olika små matlådor, vilket betyder att man måste släpa med sig weekand-bagen till jobbet bara för att (älskade älskade)  pojkvännen vill ha hamburgare i matlådan. NEJ tack !



Jag ber om ursäkt !

Jag vet inte rikigt men det måste va jätte längesen jag var på bio sist. (eller om det beror på att min jättegenerösa pojkvän alltid bjuder när vi går på bio) Jag har tydligen noll koll på priset ! Jag sa ju i tidigare inlägg att syster min skulle betala 160kr för att gå på Mamma mia två gånger, men herrejösses nu kostar det  tydligen 100kr för att gå på bio. Alltså nu anar ni inte hur gammal jag känner mig. Jag måste då ta och tillägga att det v ar bättre förr !

Men det var ju bra, då måste ju filmen vart helt otroligt bra om hon är beredd att betala 200kr (hör och häpna) för att se samma film två gånger på bio. Det känns ju iofs skitbra, men ändå inte .. Det är ju helt sjukt att behöva betala 100kr för att gå på bio ? Herregud nu känns det som om att jag hoppar över Mamma mia !

har hört att

Jag har hört att Mamma mia ska vara en kanon film. Syrran ringde mig igår kväll, hon hade nyss sett den. Hon sa att den var skitbra och om jag ville se den så kunde vi gå på den nästa vecka (fast hon nyss sett den) Då borde den vara bra om man vill betala 160kr för att se den två gånger.

Jag har för mig att det var den filmen som jag och Jennifer skulle gå och se ? Men jag kommer inte riktigt ihåg om vi sa den eller om vi skulle ta någon annan. Nu när jag har hört att den är så bra så vill jag skiiit-gärna gå och kolla på den, men jag känner att jag knappt har tid eller pengar till något dyligt just nu, men vi får se hur det blir !




Kung fu- PANDA !

Ikväll kommer lilla dundersöta Jeejo hem till R, vi ska kolla på Kungfu Panda och äta tacos. Jag har längtat hela veckan tills idag, jag vill se den filmen NU ! Det ska bli riktigt mysigt ! Jennifer är så söt !

Jag hoppas att filmen lever upp till mina förväntningar nu när jag sett fram emot att se den. Det skulle vara helt sjukt tråkigt om jag blev besviken, men jag då har jag iaf haft en mysig kväll med trevligt sällskap !



Dåligt med besökare ?

Har du dåligt med besökare i din blogg ? Bli medlem på mer-trafik och för varje blogg du läser får du två besökare till din egna blogg ! Skitbra grej för de lite mindre bloggarna ! Tryck här för att bli medlem !


FRI !

Nu är jag fri från jobbet, nu tänker jag sticka hem till R innan jag somnar ! hungrig som ett jehu är jag också !

PUSS PÅ ER ALLA LÄSARE !!!

Dagen är snart slut !

Snart är dagen slut, oj vad jag längtar så att jag kan få slänga mig ner i tvättstugan och tvätta som aldrig förr ! (läs:ironi). Jag är faktiskt trött och känner inte alls för att tvätta, jag känner mest för att lägga mig i sängen med R och kramas.

Jag kommer alltid att vara nykär. Det känner jag på mig. Jag blir som ett litet barn när jag är med R, en dryg liten ungjävlel som förtjänar stryk, stryk och åter stryk ! Det är sant, jag bara flamsar och vill bara kramas hela tiden. Han tycker nog att jag är dryg ibland, men han är för snäll för att säga det ! 

 
Jävla snorungeeeeee !!!

Hela sommaren är borta !

På onsdag så har jag hört att sommaren kommer tillbaka igen, jag hoppas att den blir kvar ett tag så att jag får några lediga dagar med solsken. Det skulle vara helt underbart. jag har vart ledig en vecka i sommar, det gör mig inte så mycket men lite tråkigt är det.

Jag längtar tills nästa sommar och hoppas verkligen att jag får lite ledighet då, det är lite svårt att säga nu eftersom att jag inte har någon aning om vad jag kommer att jobba med. Det känns lite spännande ändå det här med att jag måste söka massa jobb, för jag vet ju verkligen inte vad jag får (för något ska jag väl lyckas roffa åt mig).


hahaa, passa dig R

Hittade det här på internet, sjukt kul tycker jag men min pojkvän tycker nog inte alls att det är lika kul. Det här är nog Erika i ett nötskal, det dröjde inte lång tid innan han blev av med både garderoben och extranyckeln ..

- Permanent tandborste

Det här är ett förstadie och måste egentligen inte betyda något, men om hennes egen bostadssituation är svajjig kan det vara idé att se upp

- Mer och mer kläder

Du märker att fler och fler kläder stannar kvar en längre tid och att det konstant finns mycket av hennes kläder hos dig

- Egen garderob

Om din flickvän ber dig att skapa extrautrymme för att hennes kläder ska rymmas, då är en inflytt nära, passa dig !

- Lånar extranyckeln

Om hon vill låna extranyckeln och du inte får tillbaka den, här är du illa ute hon har nu fri tillgång till ditt boende och det är lika bra att ge upp !

Förlåt älskling, men du blir inte av med mig så lätt. Jag har liksom lyckats flytta in hos dig utan att det var meningen. jag bara sitter och flinar när jag läser det här för det stämmer så himla bra in på det som inträffat hos R.


fattar inte ?

Jag vet inte riktigt varför men när jag sitter ner länge i jeans så får jag skitont i röven. Det är drygt eftersom att jag sitter nästan hela dagarna på jobbet. Förut när det var varmare ute så hade jag jämt leggings bara för att undvika detta, men nu känns det inte som om att det är läge att slänga på sig leggings, då fryser jag ihjäl !

Det är också helt fel ställe att vara på iklädd mjukisbyxor ska ni veta. Annars hade jag nog haft det många gånger. Men jag får tänka på att nästa vecka kommer jag att sakna mitt rövont, för utan rövont blir det ingen lön. Får inga pengar för att sitta med mjukisbyxor i soffan hela dagen !





Storkok !

Igår gjorde jag och älsklingen lite av ett storkok, vi kände att det behövdes eftersom att vi är lata och inte orkar laga mat så ofta och så invecklat. Vi gjorde fyra matlådor med spagetti och tomatsås, jag har ingen aning om det är gott eller inte, för jag har inte tatt lunch än.

Det känns skönt nu att veta att vi inte behöver laga mat så att det blir matlåda tills imorgon heller ! skönt ! Men imorgon är vi tvugna att göra matlådor. Men det gör inget, så jobbigt är det inte .. det är bara fantasin som det är fel på. Kom igen, gemej TIPS !!!!

Påtal om mat så känner jag nu att jag börjar bli hungrig. jag tror att jag ska ta mig upp till min matlåda värma på den och sluka den på 2 sekunder. Nej, varför stressa när jag har en hel timmes lunch? Det är inte så mycket annonser heller som måste göras.

 I wish !!!

tvättstuga !

Idag ska det tvättas ! Det är inte så värst kul, men det är sånt som man måste göra. Det brukar inte ta så lång tid om man tvättar med jämna mellanrum. Jag hoppas att R har kollat rätt på tvättiden den här gången, sist kollade han fel 2 dagar i rad och det slutade med att vi fick dela pass med en tjej, det var väldigt snällt av henne !



Trevligt !

Det var trevligt hemma hos mamma igår, hon blev glad över presenten och över tavlan jag hade målat. Det var kul att se henne, hon reser bort ganska mycket när hon har semester. Men nu har hon börjat jobba så nu lär man träffa henne mer.

Pappa = Lärare ! Idag är det första dagen på min pappas nya jobb. Jag hoppas att det går bra för han, men varför skulle det inte göra det, han är bäst. Men att gå från lager/verkstads chef på Toyota till att bli fordonslärare är nog en ganska stor omställning. Tänkte åka dit idag och höra hur det gått. Om han inte trivs så kan han bli arbetslös med mig ! kul ..



trött

Nu börjar jag bli trött och för att inte tala om hungrig. Men det är inte så konstigt att jag är trött, blir lätt så när man sitter och stirrar in i en dator en hel dag.Jag känner att jag har fått mycket gjort idag på jobbet. Och för att inte tala om allt arbete jag har lagt ner på bloggen idag.

Tänker börja blogga liiiite seriösare. Ni kanske har märkt att jag har börjat blogga mycket mer och att jag lägger ner mer tid på dess utseende. Jag har börjat tycka att det har blivit mycket roligare och det känns som om att jag har saker att dela med mig av.

Fast även fast jag blir arbetslös efter den här veckan så kommer jag inte ha lika mycket tid till bloggen som blondinbella påstår att hon har. Hon lägger ner 8h om dagen på sin blogg sa hon i en intervju, då kan man ju fråga sig hur hon hinner med skolan och alla dessa företag som hon sysslar med ..

Hon är duktig som går i skolan typ 5h, bloggar 8h, driver företag och hon måste sminka sig minst 1h om dagen med. Jag undrar jag hur många timmar hon har på sitt dygn. Hon är nutidens superhjälte, när hon bloggar så står tiden stilla .. det måste den göra ? Nej, jag är väl bara avundsjuk, eller som kissie skulle ha sagt -svartsjuk !

design !

Som  ni kanske märker så har jag bytt design. Jag är inte så bra på det där med design men jag försöker, jag tyckte att det behövde fräschas upp ! Så, vad tycker ni ? Det kan ju omöjligen vara sämre än vad det var innan ? Jag är inte riktigt nöjd än, jag måste komma på hur olika saker fungerar. Jag ska nog på till det till slut !

Fint besök !

Igår fick jag och R finbesök hemma hos Robin. Det var min faster, hennes man och deras barn (min kusin) som kom och skulle kolla hur Robin bodde. Vi fikade och sen så började Marcus kika igenom tv-spelen och sen var han fast vid tv-n tills de skulle åka.

Det var hur mysigt som helst. Ella är världens goaste, hon har blivit lite större och kan flina och busa. Jag roade mig med henne medans de andra satt och stirrade sig blind när Mackan spelade. Jag tycker att det är mycket roligare att busa med världens sötaste än att kolla på tv-spel.


Fullt upp ?

Veckan känns ganska uppbokad, men det är skönt när man har något att göra för då känns det som om att tiden går fortare.

Idag; Hälsa på mamma, kanske åker förbi pappa en sväng och säger hej med !
Tisdag; Tvättstuga
Onsdag; Filmkväll+Tacos med Jennifer (R's lillasyster)
Torsdag; Friskis ?
Fredag; ?
Lördag; Avskedsfest för Anna och Andreas hemma hos mig
Söndag; SOVA !


Skavsår !

I Fredags var jag som sagt nere på cityfesten. Hade mina nya svarta pumps på mig, det kanske inte var så smart, det resulterade i rejäla skavsår på hälarna. Nu sover jag med strumporna på för att det varar så hemskt så att jag fastnar på lakanen. Det är skitjobbigt, nu går jag med mina vita tygskor och viker ner det för hälen och kliver på dom, (svårt att förklara). Men det går iaf ganska bra, men det är värst att gå i trappor för då känns det som om att skinnet på hälarna ska spricka ännu mer.

Får hoppas på att det blir lite värme ute så att jag kan gå ner skor utan hälar och utan strumpor. Det går nog över snart, men det dröjer innan jag sätter på mig de där skorna och går runt på stan med dom igen !


Matproblem !

När jag och R jobbar har vi med oss matlådor till jobbet, det är ju bäst (billigt och bra). Men det är inte alltid det lättaste att komma på vad man ska laga för mat varje dag som går bra att värma dagen efter. Ni får gärna komma med tips och ideer !

Thanks !


Sista veckan !

Det är nu första dagen på min sista vecka. Jag blir ledsen, vill vara kvar här. Men men. Den här veckan kommer att gå så jäkla fort tror jag. Tråkigt men ändå skönt för då blir det helg fortare.

Idag ska jag hem till mamma. Hon har vart borta i någon vecka så jag har planerat att jag ska hemm dit och hälsa på idag efter jobbet. Det ska bli mys. Jag hade tänkt att jag ska gå ner på stan på lunchen och köpa en jätte-försenad födelsedagspresent till henne. Jag vet vad jag ska köpa så det går fort.



Fredag !

Fredagen började med att jag och R tog bussen till min syster. Där drack vi lite och sen tog vi oss ner till cityfesten och åt. Vi blev inte där nere så länge, men det var kul så länge det varade. Ingen hit med cityfest över huvudtaget tycker jag, men det kan vara lite kul ibland ! Sen åkte vi hem och sov, Skönt !


Inflytt/utflytt !

Ikväll är det utflyttning/inflyttningsfest. Det ska bli roligt. Sitter hemma hos min älskling nu och väntar på att det ska bli dags att bege sig. Han ska självklart också med, annars hade det inte vart lika kul !

Langos är gott ! Tänkte smyga ifrån festen en snabbis och ta mig ner till cityfesten och trycka i min en langos, fan vad gott ! Jag åt en igår, och jag vill bara ha mer ! mer, mer mer !

Jag uppdaterar med bilder från festen och lite annat någon dag i veckan då jag har tid och ork ! Jag vet att jag har vart skitdålig med bilder, men kameran har vart hos R och laddaren har vart hemma .. inge bra ! Men ikväll ska den med !

Kärlek !


Det kan inte bli bättre, jag vill inte ens ha en platt-TV längre !!!


knäppisar !!!

Sitter på jobbet nu med mina knäppa jobbarkompisar som sitter och skriker att det är tisdagskväll och sjunger sthlm i mitt hjärta, luktar på pennor och bryter på utländska (?) .. Behöver jag säga att jag kommer sakna det här stället ?


regn !

Nu regnar det som attan, det är så jäkla tråkigt. Stan är tom på folk och det är cityfest, det känns så konstigt ! Jag fick dra på mig min skidjacka imorse. Det bara öste ner och jag stog där i trapphuset med skinnjackan,  det var bara att gå in och slänga på sig skidjackan.

Jag hatar morgonen. Jag förstår inte varför jag har så jäkla svårt att gå upp på morgonen. Jag bara somnar om och somnar om när klockan ringer. Jag vill kliva upp men det liksom bara går inte, tråkigt men sant. Jag kliver upp kvart över 7 och går till bussen halv 8, jag måste börja gå upp tidigare !!!


trött i ögonen

Nu när dagen snart är slut så börjar jag bli trött i ögonen, huvudet och hela kroppen. Det kanske inte är så konstigt att det blir så, det ska helt enkelt vara så efter en dag på jobbet. Jag tycker att det känns bra, det känns att man har gjort någonting och det känns bra !

Nu har jag slutat men jag tänkte att jag skulle uppdatera lite innan jag går eftersom att min buss inte går förens om 20min. Jag sitter hellre här inne vid datorn en extra stund än att gå ut och ställer mig och väntar på bussen i kyla och kanske till och med regn. Nejdu, någon måtta får det vara !

Idag ska jag hem och sen så ska jag, R, Andreas och Jennifer ner på stan och göra c-festen var det tänkt. Det ska väl bli lite kul kanske, men jag tänker inte gå ner om det regnar. Men det jag ska göra allra först när jag kommer hem är att jag ska ta mig ner till konsum och hämta ut mitt efterlängtade paket, jag kanske till och med slänger upp mina nya kläder på bloggen imorgon om ni har tur. Om det finns intresse vill säga ?

Och snart så är det ju faktiskt Fredag !!! Hur bra känns inte det då? Det känns ju typ GULD ! Men inget känns så bra som att veta att jag har min Robin, han är allt och lite till. Det som känns lite sämre är att jag är arbetslös om lite drygt en vecka. PISSKIT ! Men det är väl sånt jag får ta .. antar jag !

tanken

Bara tanken av att bli arbetslös om drygt en vecka får mig att må illa och bara vilja gå hem och sova. Men jag ska kämpa vidare och hoppas på förlängt (omöjlighet) och fortsätta gå in på ams 14 ggr om dagen så hittar jag säkert något som passar mig ganska snart.

Att leva på socialbidrag. Det skulle jag aldrig kunna göra. Jag har en avsky mot folk som lever på socialen. Vissa behöver kanske den hjälpen och verkligen försöker få ett jobb eller av ett eller annat skäl inte kan jobba, då är det helt okej. Men vissa som liksom bara inte orkar jobba kan ju ta sig i röven enligt mig.

Jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag visste att jag levde på alla andras pengar utan att göra mig förtjänt av dom. Usch för sådant folk. Det finns ju folk och sen så finns det ju folk  ! riktigt folk tjänar sina egna pengar och lever inte på andra. Jag skulle kunna leva på min pojkvän om han var hockeyproffs och tjänade multum (men då enbart för att få bli en desperat hemmafru).


Slut på sommar ?

När cityfesten är här så vet man att sommaren håller på att bli höst. Det känns ganska deppigt, men ändå inte .. Jag älskar mode på hösten. Förstå en stor mysig kofta, skärp, jeans och stövlar med klack .. Ibland så längtar jag nästan till det blir lite kallare.

Längtar även lite till vintern. Jag saknar att ha på sig min fina vinterjacka som jag fick förra vintern. Den är så snygg och världens skönaste. Den är svart och myyyysig !


MYYYYYYSJACKAN !

aupair i USA ?

Jag känner mig som en liten mes. Jag vill också våga göra något spontant och söka jobb i USA eller england. Min kompis Elin har fått jobb i USA och min kompis Jennifer i England. Jag skulle också vilja åka iväg och se världen. Men jag är en mes, en stor jäkla mes. Jag menar det värsta som kan hända är att man inte trivs och då är det bara att åka hem.

En gång mes alltid mes. Jag har alltid vart rädd för att prova nya saker. Antar att det aldrig kommer att gå över. Jag skulle gärna vilja våga, men det kommer aldrig hända, det är bara att inse det. Jag är som jag alltid har vart och antagligen alltid kommer att vara.

Men å andra sidan. Tänk på vad man kan gå miste om. Jag vill absolut inte mista min stora kärlek R (jag tror inte på distans, då jag anser att  bomhus och sörby har långt avstånd när det gäller kärlek). Så att flytta till USA skulle antagligen vara slutet av vårt förhållande. Jag har ju nyss fått en kusin, jag skulle dö om jag missade hennes första födelsedag eller ännu värre dop.

Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan min familj. Jag skulle dö utan dom, och för att inte tala om min kära katt Snurre. Mycket kan hända på den tiden man är borta. Även fast jag tror att jag skulle vinna vänskaper där borta, så vill jag inte tala om allt jag kan förlora här hemma.

Enligt mig så känns det inte som om att det är värt det. Jag kan förstå att folk vill komma bort, jag har inget behov av att komma bort då jag trivs så jäkla bra här hemma. Jag har allt jag nånsin kunnat drömma om (förutom en platt-tv). Att åka bort härifrån skulle nog inte få mig att må bra, jag skulle nog snarare typ .. dö ?

Mamma har alltid sagt att man inte ska låsa sig med killen sin. Men när det gäller det här förhållandet så vet jag att hon vill att jag ska vara låst. Hon har alltid sagt till mig hur mycket hon själv ångrar att hon stannade hemma från sin  språkresa bara för att hon hade en kille här hemma. Jag vet inte om det beror på de andra killarna som jag har haft, att hon inte har velat att jag ska fästa mig vid dem med tanke på att de inte har vart rätt för mig. Om jag frågade henne nu så skulle hon nog säga något om Robin, och hur blir det med han ?

Hur blir det med han ? va ? Jo det blir som vanligt med honom, med tanke på att jag inte tänker åka bort. Vi skaffar en 2:a förlovar oss, reser en massa, gifter oss, skaffar barn och bosätter oss i en stor villa med havstomt ute i norrsundet. Sen så lever vi lyckliga i alla våra dagar. Hur många tycker att jag är naiv nu ? Jag tror på oss i framtiden även fast vi bara har vart tillsammans i 5 månader. Skulle det ta slut då är det för att han vill det, absolut inte för att jag vill det ..




Dig lämnar jag aldrig !

cityfesten

Nu har ju den årliga cityfesten börjat. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är väldigt splittrad när det gäller det här. Jag tycker att den är tråkig och har vart likadan så långt tillbaka som jag minns. Jag tror att många Gävlebor är ganska trötta på detta årliga jippo, men jag tror att minst lika många går hela sommaren och ser fram emot den.

Jag tycker att den ska läggas ner. Men ändå inte, det är ju samma saker varje år. Men vad har Gävle om vi inte har cityfesten ? Då är det liksom bara bocken vi har, och hur rolig är bockinvigningen när man är över 10år ? Man har liksom vuxit ifrån att dansa runt bocken och att få en godispåse efteråt.

Men jag tycker att vi ska passa på att gå ut och har roligt när det väl händer något här i vår lilla underbara stad Gävle.Det är ju som sagt alltid kul med folk och är det någonstans folket finns de här fyra dagarna så är det på Gävle cityfest ..

PAIN !!!


Gratis Make up !

Gå in på den här länken och bli medlem, sidan är helt gratis och det är lätt att samla poäng !!!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1067 


pepp !


Nu blir det peppning till beach 2009 ! Min mage ska vara borta, myårina lår ska vara borta, mina 14 knävecka och 48 hakar ska inte finnas kvar. Jag lyckades ju banta ner mig till student 2008, men när det var dags för beachen hade magen kommit tillbaka igen. 

Jag känner att om jag börjar nu så har jag en chans att vara smalare till beach 2009 än om jag börjar efter  nyårsskiften som jag gjorde det här året. Men jag ska inte ta det lika seriöst som förra gången, en lugn och fin bantning med lagom träning.

Vi får väl se hur det går den här gången. Jag kan inte påstå att jag misslyckades sist.Jag gav upp så fort jag tyckte att det var jobbigt/tidskrävande. Inte den här gången.

I love

I love you so much that i think i'm going to burst ..


jag känner mig så jädrans vitsig ibland ..

Längtan till Lördag

Gud vad jag längtar tills på lördag, en riktigt fin dag ska det bli ! Sova till 16.00 bara för att man kan. Ska btw på utflyttnings+inflyttningsfest på Lördag hos min så kallade plastbror och hans tjej (Anna och Andreas). De ska nämligen flytta till Australien. Andreas brors tjejs bror ska flytta in i deras gamla lägenhet. Så därför blir det både inflytt och utflytt. Det ska bli roligt.


5 månader tillsammans

Idag har jag och R spenderat 5 månader tillsammans. Det har varit helt underbart och jag vill aldrig att det ska ta slut. Jag vet inte riktigt hur vi ska fira det förutom att det blir mycket mys, (som vanligt). Kanske blir lite glass till pannkakan.



 

Måndags

När R äntligen kom och hämtade mig åkte vi till affären. Där köpte vi mat och lite saker som vi kände att vi behövde. När vi kom hem till R började vi städa och göra mat. Efter en timme var maten och städeriet klart.

Efter vi ätit och plockat undan. Då kände jag för att måla, så det gjorde jag ..Målade 2 tavlor, blev dock bara nöjd med en så den andra slängde jag.

Carro och Christian kom förbi. Vi började kolla på en film med ice cube som heter "are we done yet?". Jag verkar vara den enda som tyckte att filmen var bra.

regnkaos

Det är som snökaoset -98 fast det regnar. Hittade ett repotage om ovädret på aftonbladet. Det här är alldeles där jag bor, tycker det är hemskt ! Stackars lilla bilen, jag menar den var ju inte direkt snygg innan heller ..


jobb

Sitter på jobbet och det är snart fika. Det ska bli skönt att vila ögonen från skärmen ett tag. Jag måste (verkligen måste) göra en synundersökning. Blir crazy av att sitta 2cm från skärmen och fortfarande få kisa ..

Tvättstuga idag. Det är ju inte direkt så att jag längtar efter att få komma hem till R och börja tvätta. Men vi jobbar som ett team så vi blir nog klar ganska fort. Vi är ett team, världens bästa team.

Pannkaka på matsedeln. Idag har jag tjatat till mig att vi ska göra pannkaka, jag tycker att det är skiiitbra för det är gott i matlåda med. Hatar annars att värma mat i micron, blir inge gott längre liksom.


Söndags

Vilken jäkla dag. Allt började med att jag städade mitt rum. Det var inte skitkul.  Det var rejält kaos därinne (inte städat sen innan studenten). Kläder låg det överallt, smink överallt, prylar, lotion, foton, smycken var utspritt över hela mitt rum.Det tog mig kanske en halvtimme att städa hela mitt rum. Det är ganska lättstädat men det är inte roligt att städa för det :P

Sedan tog jag och R oss till videohallen och hyrde 5 komedier. Videohallen är bäst, (5 filmer-1 vecka-59kr !!!) Blir det billigare ? Efter vi hyrt film gick vi upp och hälsade på mamma en snabbis. Där var det fart och fläkt, hon hade nämligen besök av världens bästa Elviz ! Han var överallt samtidigt !

Efter besöket hos mamma åkte vi och handlade bröd. Sen hem till R, där väntade en hemmabio som skulle plockas ihop och monteras upp. Medans R donade med den inne i köket kopplade jag ur den gamla. När den var uppmonterad åkte vi och köpte pizza. Kvällen var otroligt mysig med pizza, film och en massa mys !

Lördags

Pierre (R's systers pojkvän) fyller 30år idag. Men han smet och nu befinner han sig på cypern. Så vi var ju tvungen att fira honom i Lördags. Fast det visste han inte om. Runt 15.00 tiden kom vi runt 15 personer och överraskade honom. Fan vad förvånad han blev. Han blev helt tyst.

Vi hade alla samlat pengar för att köpa honom världens fetaste grill. Han såg riktigt nöjd ut. Den invegs inte så långt efter att oljepumpen expolderade. Skit mysig kväll med dundertrevligt sällskap. Synd att jag inte har kommit in i den här familjen tidigare.

Jag har aldrig blivit så välkomnad i en familj tidigare. Zetterberg Lennartsson, helt underbara hela högen. Men ingen slår Robin, Han är min nu och föralltid ! Mig blir han inte av med !!!!
Ingen kan älska som vi RZL !!!


Fredags

I fredags var det ju som sagt girls night out, det var riktigt kul. Vi var hemma hos mig först sen tog vi taxi ner till mingel&bar som nu har blivit krog. Där var det mycket trevligt folk, många gamla klasskamrater.
Allt var kul förutom ett litet missöde på min altan hemma, men det gick bra till slut :P

Jag har tyvärr inga bilder från kvällen, det är lite tråkigt, jag måste bättra mig på att ta med kameran vart jag än ska..

ryggont

Haft ont i ryggen nu sen i lördags. Det är bättre nu men inte helt bra.
Det är skitdrygt..

Idag när jag slutar ska jag skynda mig hem till R och lägga mig och sova en stund, jag är helt slut !
Jag förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden, jag vill bara sova ut i flera dagar känns det som.

Tänkte bara ..

Länka till min pojkväns blogg, tänkte att han kanske skulle få lite hjälp på traven som ny i bloggvärlden.
Varsågod älskling ..

kommer att sakna mitt jobb !!!

Jag har bara två veckor kvar att jobba här på gävle tidningar nu. Har gått in och anmält mig som sökande på ams.Hoppas på att jag får något nytt jobb ganska snart.Jag kommer att sakna det här stället nå grymt, det är mitt drömjobb att få jobba med annonser och grafisk formgivning. Det sätter igång hjärnan lite, man får tänka lite, prova sig fram.
Jag hoppas att jag slipper hamna på någon ringbolag som telefonförsäljare, men jag tar det om jag måste.

Det har vart underbart att få vara på det här stället ! Så grymt trevliga människor här. Kommer sakna tamejfan allt !Det här är ett av de enda jobben jag haft då man verkligen får ansvar och får känna sig viktig och behövd. Det känns så jäkla kul att få hjälpa till och känna sig som en i gänget. Jag vill inte sluta, vill verkligen inte sluta ..Jag kommer gråta när jag går härifrån sista dagen så jag inser att mitt drömjobb har blivit taget ifrån mig.

En sak att skriva upp på meritlistan ! Att ha en anställning som annonsproducent på gävle tidningar på sitt cv kan verkligen inte skada. Jag är verkligen tacksam att jag fått vara här under den här tiden. Jag hoppas att de kommer ringa mig så fort de behöver hjälp eller när någon är så semster. Aja, någon gång ska jag jobba här, någon gång måste de anställa någon ny, då ska det vara jag ! JAG !



Tjejkväll !

Ikväll blir det girls-night-out !
Det blir jag, Carro,
Jennifer, Lotta och kanske någon till.
Det ska bli grymt roligt, speciellt att få träffa Long-jonsson !


Tävling !!

Vinn denna digitalkamera hos pexie.blogg.se
Jag är självklart med och tävlar !!!